Survivor All Star spoiler 15/2: Θα τρέξει το δάκρυ κορόμηλο! Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επικοινωνίας – Survivor


Survivor All Star spoiler: Τα γεγονότα είναι διαρκή και καταιγιστικά στο Survivor All Star, με τους παίκτες να παλεύουν για την επιβίωσή τους και την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει, μέχρι να γίνει γνωστός εκείνος, που θα… κόψει τη δίαιτα της καρύδας και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.


Διαφ.


Οι εξελίξεις είναι συνεχόμενες, με τους Σπύρο Μαρτίκα, Κρις Σταμούλη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Μελίνα Μεταξά να παλεύουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, στο δρόμο έως το Γαλάτσι που αυτή τη στιγμή είναι ακόμη πολύ μακρινός. Για μια στιγμή, όμως, αναμένεται να υπάρξει ένα συγκινητικό διάλειμμα.

Απομονωμένη από τα πάντα εδώ και δεκαετίες η Έλια Καλλιγεράκη: Δείτε πού βρίσκεται σήμερα στα 76 της η «εκτυφλωτική» ηθοποιός και μοντέλο που έγινε κορίτσι του Κωνσταντάρα

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Απομονωμένη από τα πάντα εδώ και δεκαετίες η Έλια Καλλιγεράκη: Δείτε πού βρίσκεται σήμερα στα 76 της η «εκτυφλωτική» ηθοποιός και μοντέλο που έγινε κορίτσι του Κωνσταντάρα

Survivor All Star: Οι μεγάλοι νικητές στο συγκινητικό αγώνισμα επικοινωνίας

Οι δύο ομάδες, συγκεκριμένα, πρόκειται να αναμετρηθούν μεταξύ τους σε αγώνισμα επικοινωνίας, με τον Γιώργο Λιανό να συγκινεί με όσα ανέφερε στην παρουσίαση των ομάδων. Κι αυτό, επειδή ενημέρωσε τους παίκτες πως θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με την οικογένειά τους, με αποτέλεσμα άπαντες να πλαντάξουν στο κλάμα.

Οι παίκτες, επομένως, με πολύ μεγάλο το κίνητρο μπροστά τους μπαίνουν στο στίβο μάχης, ώστε να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα, που θα τους φέρει λίγο πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, περνώντας όμως από ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα, όπου θα χρειαστεί να κάνουν... την τυφλόμυγα.

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να πάρει αυτό το σπουδαίο έπαθλο; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, νικητές της μάχης θα είναι οι Διάσημοι, που επιστρέφουν στις νίκες, κάνουν το 18-7 έναντι των Μαχητών και βάζουν... βάλσαμο στην ψυχή τους.


Πηγή