Survivor All Star: Ψήφος αγάπης της Ασημίνα Χατζηανδρέου στον Χρήστο Δάντη – «Δεν σταμάτησες ποτέ να λες τα πράγματα όπως…» (photo) – Survivor


Survivor All Star: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο να εκφράσει την αγάπη της προς τον Χρήστο Δάντη. Την ίδια ώρα, παίκτες κατηγορούν υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής και απειλούν με αποχώρηση.


Διαφ.


Εμπνευσμένη από τη συμμετοχή της στο Survivor All Star και τη διαδικασία ψηφοφορίας, η Ασημίνα ανέβασε στο instagram φωτογραφία της στην οποία παρουσιάζεται να δίνει θετική ψήφο στον Χρήστο Δάντη.

«Βόμβα» για τη Ναταλία Λιονάκη: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση με τη μητέρα της

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Βόμβα» για τη Ναταλία Λιονάκη: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση με τη μητέρα της

«Σε ψηφίζω γιατί δεν σταμάτησες ποτέ να λες τα πράγματα όπως είναι. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα και για μελλοντικά», έγραψε στην ανάρτησή της η Ασημίνα.

Ψήφος αγάπης της Ασημίνα Χατζηανδρέου στον Χρήστο Δάντη

Και ο Χρήστος Δάντης της απάντησε: «Ψηφίζω να χαμογελάς πάντα έτσι. Μην ανησυχείς, θα φροντίζω εγώ γι’ αυτό», έγραψε ο τραγουδιστής, εκφράζοντας τον έρωτά του προς την σύντροφό του.

Survivor All Star trailer 14/2: Χάος με τους Μαχητές να κάνουν επίθεση στον Κρις και τους Διάσημους στη Μελίνα - Μετωπική Μαρτίκα και Καραγκούνια!

Survivor All Star trailer: Τρομερές είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star, με τους Μαχητές και τους Διάσημους να δείχνουν μόνοι τους, ουσιαστικά, το ποιος θέλουν περισσότερο να μείνει και ποιος να φύγει από το παιχνίδι.

Οι υποψηφιότητες, άλλωστε, έχουν «κλειδώσει» στο μεγαλύτερο μέρος τους, με την μπλε ομάδα να έχει ήδη προσφέρει τρεις παίκτες, τον Κρις Σταμούλη, τη Μελίνα Μεταξά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, αν και οι περισσότεροι παίκτες της θέλουν εκτός ριάλιτι τον πρώτο.

Survivor All Star trailer: Κανονικό... χάος Μαχητών-Διασήμων και η κόντρα που όλοι περιμέναμε

Όλοι οι παίκτες των Μαχητών ρίχνουν τα «πυρά» τους για την κακή του αγωνιστική επίδοση και ο Κρις απαντά, λέγοντας πως τους ενοχλούν οι αλήθειες του. Οι δε Διάσημοι μάλλον προτιμούν εκτός τη Μελίνα, κάτι που φαίνεται από τις «μπηχτές» που αφήνει ο Νίκος Μπάρτζης λίγο μετά στο συμβούλιο του νησιού, με την αντίπαλό του όμως να τον βάζει στη θέση του.

Ενδιάμεσα, βέβαια, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνισμα σε υδάτινο στίβο, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια να έρχονται αντιμέτωποι σε... μετωπική ανάμεσά τους, καθώς ο πρώτος αναφέρει ένα λάθος του αντιπάλου του σε ματσάρισμα και ο δεύτερος έρχεται να το παραδεχθεί, προτού όμως «ξεσπάσει» εν συνεχεία.

Δείτε το trailer:


Πηγή