Survivor All Star spoiler 12/02: Όχι δύο, ούτε τρεις αλλά… εφτά νέοι παίκτες ετοιμάζουν βαλίτσες – Τα 4 κορίτσια και οι τρεις άντρες που θα φέρουν τα πάνω-κατω (Video) – Survivor


Survivor All Star spoiler 12/02: Νέες αφίξεις από παλιούς παίκτες του Survivor θα έχουμε σύντομα στον Άγιο Δομίνικο. Τα ονόματα κάποιων είναι ήδη γνωστά καθώς έχουν συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα.


Διαφ.


Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα στην εκπομπή «Γεια σου» 6 παίκτες αναχωρούν άμεσα για το Survivor All Star, ενώ μία ακόμη ετοιμάζεται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

«Όταν πεθαίνει ο Μέγας Αλέξανδρος στη Βαβυλώνα, τον μεταφέρουν στη...» - «Βόμβα» Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ για το πού βρίσκεται ο τάφος του

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Όταν πεθαίνει ο Μέγας Αλέξανδρος στη Βαβυλώνα, τον μεταφέρουν στη...» - «Βόμβα» Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ για το πού βρίσκεται ο τάφος του

Αυτή τη Δευτέρα ταξιδεύουν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Την επόμενη Δευτέρα φεύγουν ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθούν ακόμα ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Επίσης ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι για το Survivor All Star ετοιμάζεται και η Τζο Μαριδάκη.

Survivor All Star: «Μετά από μία απώλεια...» - Νέα «καρφιά» Κατερίνας Δαλάκα μετά την αποβολή της (photo)

Survivor All Star: Η Κατερίνα Δαλάκα μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης εξαπολύει τα βέλη της ενάντια της παραγωγής και όχι μόνο.

Στη νέα της ανάρτηση καθιστά σαφές πώς είναι μαζί με την Ασημίνα στον αγώνα που θα δώσουν για να λάμψει η αλήθεια. Άλλωστε και η Ασημίνα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο τόνισε πώς τις επόμενες ημέρες θα αποδείξει πολλά μέσω φωτογραφιών!

«Μετά από μία απώλεια συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για μένα κέρδος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και σε αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα είναι το κέρδος μου. Είμαστε μαζί σε αυτό», γράφει στην ανάρτησή της.

Ανάρτηση Κατερίνας Δαλάκα για την αποβολή της από το Survivor All Star


Πηγή