"Να το πλήρωνες": Σάλος στην Πάτρα-Έκοψαν το ρεύμα μητέρας τριών παιδιών εν μέσω κακοκαιρίας


"Να το πλήρωνες": Σάλος στην Πάτρα-Έκοψαν το ρεύμα μητέρας τριών παιδιών εν μέσω κακοκαιρίας


Διαφ.




Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται στο «φως» για τη σκληρότητα της κοινωνίας απέναντι σε μία μητέρα που μεγαλώνει τρία παιδιά.

Η υπόθεση

Σύμφωνα με το pelop, η υπόθεση αφορά γυναίκα που εργαζόταν στο -κλειστό εδώ και μήνες- καζίνο Ρίου, η οποία μάλιστα παραμένει απλήρωτη.

«Λίγη ντροπή ρε! Έκοψαν με τέτοιο κρύο το ρεύμα σε τρίτεκνη οικογένεια εργαζόμενης, με σοβαρό πρόβλημα υγείας, για μικρή σχετικά ληξιπρόθεσμη οφειλή. Εμφανίστηκε ένα «γαϊδούρι» με δύο πόδια, έκοψε απροειδοποίητα την παροχή ρεύματος και όταν του ζητήθηκε από την εργαζόμενη μία μικρή πίστωση χρόνου, για να διευθετήσει το ζήτημα, της απάντησε: ‘Δεν με νοιάζει, να το πλήρωνες’», λέει στο τοπικό μέσο ο συνδικαλιστής Δημήτρης Καραγεωργόπουλος για τη συνάδελφό του.
Το Σωματείο Εργαζομένων αναλαμβάνει, άμεσα, πρωτοβουλία με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, για την επανασύνδεση.

«Με το γαϊδούρι και την απρεπή συμπεριφορά του θα λογαριαστούμε. Ακόμα κι αν οι εντολές που έχει ένας εργαζόμενος είναι αυστηρές, απέναντι στην εικόνα μιας απελπισμένης μητέρας 3 παιδιών -που παρακαλάει για μια μικρή πίστωση χρόνου- προσπαθείς να είσαι αν μη τι άλλο ευγενικός!», είπε ο κ. Καραγεωργόπουλος.Άμεσα οι συνδικαλιστές επικοινώνησαν με τον διευθυντή της επιχείρησης, στην Αθήνα, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της περίπτωσης, έδωσε εντολή για επανασύνδεση του ρεύματος. Πλέον κινείται η διαδικασία διακανονισμού, ώστε να καταφέρει η μητέρα να εξοφλήσει τον λογαριασμό της.


Πηγή