«Σκοτώστε τους Έλληνες»: Σοκ με το νέο απειλητικό μήνυμα που στάλθηκε σε εκκλησία και νοσοκομεία (photo)


Νέο απειλητικό e-mail για τοποθέτηση βόμβας σε έξι νοσοκομεία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στην Ορθόδοξη Εκκλησία, έστειλε ένας άντρας που εμφανίζεται ως Paul Avilovoglu.


Διαφ.


Ο Paul Avilovoglu, εμφανίζεται ως φίλος του Ρώσου μπλόγκερ -που έχει συλληφθεί για τα προηγούμενα απειλητικά email-, αλλά και ως εκπρόσωπος Τούρκων εθνικιστικών.

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
Survivor All Star spoiler 27/1: Απόφαση «βόμβα» του ΣΚΑΪ! Στις 6 αντί για 4 μέρες προβολές το Survivor All Star

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor All Star spoiler 27/1: Απόφαση «βόμβα» του ΣΚΑΪ! Στις 6 αντί για 4 μέρες προβολές το Survivor All Star

Στο μήνυμα του που έστειλε μέσω viber, τονίζει ότι θα καταστρέψουν όλα τα νοσοκομεία της Αθήνας, την ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδας, και πώς θα εγκαθιδρύσουν τη σαρία. Επιπλέον αναφέρει ότι απαιτούν την «επιστροφή» της Κύπρου στην Τουρκία, αλλά και την απελευθέρωση του φίλου τους Vlad Saveliev, που έχει συλληφθεί. Τονίζεται ότι στη φωτογραφία αναγράφεται η λεζάντα «σκοτώστε τους Έλληνες».

Δείτε επίσης: Νέα απάτη: Αν δείτε αυτό το μήνυμα στο κινητό ή το Viber μην το ανοίξετε - Θα χάσετε τα λεφτά σας!

Απειλητικό mail σε εκκλησίες και νοσοκομεία

Αμόκ με νέα μέθοδο απάτης στη χώρα: «Έχουμε απαγάγει το παιδί σου...»

Μια γυναίκα από την Πάτρα, σήμερα (27/01) το πρωί, πήγε κανονικά το παιδί της στο νηπιαγωγείο και στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της. Λίγο αργότερα το τηλέφωνό της χτύπησε και της είπαν πως είχαν απαγάγει το παιδί της.

Σύμφωνα με το Tempo24, χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού της γυναίκας στην Πάτρα και όταν απάντησε, η γυναίκα άκουσε έντρομη από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, έναν άνδρα που της είπε «έχουμε απαγάγει το παιδί σου, αν δεν μας δώσεις λεφτά δεν θα το ξαναδείς», ενώ από μέσα ακουγόταν το κλάμα ενός παιδιού.

Η γυναίκα έπαθε σοκ αλλά ο άντρας της, που βρισκόταν δίπλα της, άκουσε την συνομιλία και κάλεσε αμέσως το νηπιαγωγείο. Οι υπεύθυνοι του σχολείου τον καθησύχασαν λέγοντας του πως το παιδί του είναι σώο και αβλαβές στην τάξη μαζί με τους συμμαθητές του. Ο σύζυγος ενημέρωσε άμεσα τις αρχές σχετικά με τη νέα κομπίνα των απατεώνων.


Πηγή