Survivor All Star: «Μακελειό» με τον Κρις και επίθεση από Μαριαλένα-Καρολίνα – «Σταμάτα να δικαιολογείσαι, έχεις πολύ θράσος…»


Στο Survivor All Star η ένταση είναι πολύ μεγάλη, μετά την τελευταία ψηφοφορία, που έφερε στην κρίση του κοινού την Καρολίνα Καλύβα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον Κρις Σταμούλη να… στήνεται στον τοίχο.


Διαφ.


Μετά το συμβούλιο και με την επιστροφή των δύο ομάδων στις παραλίες τους, η Καρολίνα, μαζί με τη Μαριαλένα, επιτέθηκαν «άγρια» στο δικηγόρο της μπλε ομάδας, λέγοντάς του πως απλώς αναζητά δικαιολογίες, στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την ψήφο του στην πρώτη.

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
Συναγερμός διαρκείας του Γιάννη Καλλιάνου: «Ένα πολύ δύσκολο 48ωρο όπου ο καιρός σε όλη την χώρα...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Συναγερμός διαρκείας του Γιάννη Καλλιάνου: «Ένα πολύ δύσκολο 48ωρο όπου ο καιρός σε όλη την χώρα...»

Ο Κρις, συγκεκριμένα, μίλησε για το περιστατικό της Καρολίνας και του Μάριου Πρίαμου, με τη γυμνάστρια να του λέει πως απλώς κάνει εικασίες για κάτι, που δε γνωρίζει, γινόμενος ένας... δεύτερος Μαρτίκας μέσα στο συμβούλιο, ενώ με τη Μαριαλένα τον κατηγόρησαν απλά για αερολογίες.

Survivor All Star: Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου - "Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις..." - Η απάντηση για την σχέση Πρίαμου - Καρολίνας

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha "Super Katerina" συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου στο δρόμο και η δημοσιογράφος θέλησε να πάρει μια δήλωση.

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά τον σάλο των ημερών λόγω των όσων έγιναν στο Survivor All Star, με τον σύντροφό της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την σύντροφο του ράπερ Μπο, Καρολίνα Καλύβα, έγινε έξαλλη όταν είδε το τηλεοπτικό συνεργείο.

Η ίδια δεν περίμενε με τίποτα ότι θα την συναντούσαν στο δρόμο και δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της.

«Ελάτε κορίτσια, δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου φανερά ενοχλημένη και φυσικά έφυγε χωρίς να κάνει καμία δήλωση.


Πηγή