Survivor All Star spoiler 17/1: Τα πάνω κάτω στο νησί – Αυτή η ομάδα παίρνει την τελευταία ασυλία της εβδομάδας


Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star είναι σαφές, ότι έχει έρθει να μας συναρπάσσει με τις φοβερές εξελίξεις του και τις μεγάλες εκπλήξεις, που μας επιφυλάσσουν σε κάθε επεισόδιο η παραγωγή και οι ίδιοι οι παίκτες.


Διαφ.


Όπου κι αν γυρίσει κανείς, άλλωστε, θα δει κι έναν κορυφαίο παίκτη της ιστορίας του ριάλιτι επιβίωσης, στον καιρό του στον ΣΚΑΪ, αν και επιχειρείται να έρθει ο κορυφαίος όλων σε μια απόλυτη υπέρβαση. Επειδή, όμως, το πρέπον είναι να ασχοολούμαστε με τους παρόντες, κι εκείνοι από την πλευρά τους συμβάλλουν στις δραματικές εξελίξεις, που συναρπάσσουν το τηλεοπτικό κοινό.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIgdmlzaWJsZS1zbSB2aXNpYmxlLXhzIj4NCgkJCTxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIEF0aGVuc19BcnRpY2xlX0lubGluZV9Nb2JpbGUgLS0+DQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrO3dpZHRoOjMwMHB4O2hlaWdodDoyNTBweCINCiAgICAgZGF0YS1hZC1jbGllbnQ9ImNhLXB1Yi01OTM3MTQ3ODQzNTcwNTI0Ig0KICAgICBkYXRhLWFkLXNsb3Q9IjE0NTE3NDA0ODYiPjwvaW5zPg0KPHNjcmlwdD4NCihhZHNieWdvb2dsZSA9IHdpbmRvdy5hZHNieWdvb2dsZSB8fCBbXSkucHVzaCh7fSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=
Survivor spoiler 17/01: Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο! Εκτός Survivor All Star η Κατερίνα Δαλάκα!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 17/01: Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο! Εκτός Survivor All Star η Κατερίνα Δαλάκα!

Ενδεικτικό της σπουδαιότητας του φετινού κύκλου σε σύγκριση με τους προηγούμενους είναι και οι υποψηφιότητες αυτής της εβδομάδας έως τώρα. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι τρεις παίκτες με έρεισμα στο κοινό και θα είναι, σίγουρα, πολύ οριακή η ψηφοφορία ανάμεσά τους, αναμένοντας και τον τέταρτο πόλο, που αναμένεται να προστεθεί.

Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει την τελευταία ασυλία

Παίζει και το ρόλο του, φυσικά, ότι ατομικές ασυλίες δεν υπάρχουν προς το παρόν, με άπαντες να κινδυνεύουν. Σε αυτό το σημείο, βέβαια, τρεις Διάσημοι βρίσκονται στην κρίση του κοινού και το νέο αγώνισμα ασυλίας αναμένεται να μας δείξει σήμερα (17/1) το αν θα γίνουν ακόμη περισσότεροι, ή αν ακόμη και οι Μαχητές μπουν σε αυτή τη διαδικασία, με κίνδυνο να χάσουν ξανά παίκτη τους.

Ποιος, όμως, παίρνει τη σημερινή ασυλία; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα που επικρατεί είναι η κόκκινη, κάνοντας το 4-3 στις «μάχες» με την μπλε και γλιτώνοντας την απόλυτη καταστροφή. Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι το ενδιαφέρον στο συμβούλιο θα στραφεί στους Μαχητές, που θα υποχρεωθούν να ψηφίσουν τον κατά τη γνώμη τους πιο αδύναμο παίκτη.


Πηγή