Survivor All Star spoiler 17/1: Μάχη μέχρι τέλους! Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Survivor All Star spoiler: Οι ανατροπές στο Survivor All Star διαδέχονται η μία την άλλη και μόνο αν κοιτάξει κανείς το ποιοι είναι οι υποψήφιοι της εβδομάδας, θα καταλάβει πως από τη δεύτερη κιόλας οι ψηφοφορίες θα είναι οριακές.


Διαφ.


Ο Κώστας Παπαδόπουλος γλίτωσε μεν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω Κονδυλάτου, αλλά δεν παύει να έχει το δικό του λαϊκό έρεισμα. Κανείς, άλλωστε, δεν μπορεί να δηλώσει σε απόλυτο βαθμό, ότι θα χάσει τη θέση του στο ριάλιτι από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ή τον Σπύρο Μαρτίκα, που αποτελούν τους άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

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
Παγιδευμένοι: «Αυτό το μικρό γλυκό πλασματάκι....» - Το Twitter υποκλίνεται στην ερμηνεία της μικρής κόρης του Παύλου Ορκόπουλου!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Παγιδευμένοι: «Αυτό το μικρό γλυκό πλασματάκι....» - Το Twitter υποκλίνεται στην ερμηνεία της μικρής κόρης του Παύλου Ορκόπουλου!

Ανάμεσά τους, βέβαια, θα βρεθεί κι ακόμη ένας, με το σκηνικό να διαμορφώνεται από τον τελευταίο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Ο νικητής θα βιώσει την ανακούφιση και ο χαμένος θα χρειαστεί να είναι ο... δυσάρεστος πρωταγωνιστής του συμβουλίου, αναζητώντας το ποιος παίκτης θα χρειαστεί να ψηφιστεί.

Survivor All Star: Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το σίγουρο είναι, χωρίς να έχει προβληθεί ακόμη το επεισόδιο, ότι πρόκειται να γίνει μια «μάχη» μέχρι τέλους ανάμεσα σε όλους τους παίκτες, που θα τεθούν στην κρίση του κοινού. Και για το φινάλε αυτής της εβδομάδας γνωρίζουμε, ότι οι Διάσημοι είναι οι νικητές στο αγώνισμα ασυλίας, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται να ψηφίσουν και οι Μαχητές, με κίνδυνο να χάσουν ακόμη έναν παίκτη τους.

Ποιος θα είναι, όμως, ο παίκτης που θα βρεθεί απέναντι στους τρεις προαναφερθέντες; Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, πρόκειται για γυναίκα και αυτή δεν είναι άλλη από την Καρολίνα Καλύβα, που θα πληρώσει τις όχι και τόσο καλές της επιδόσεις από το ξεκίνημα. Μπορεί να μας έδωσε... ο γίγαντας ο σκηνοθέτης πλάνα της από νωρίς, αλλά το τηλεοπτικό κοινό πρέπει να αποφασίσει νωρίς, αν θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.


Πηγή