Survivor All Star spoiler 08/01: «Φωτιά» στο συμβούλιο – Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της χρονιάς


Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star είναι… εδώ για εμάς και ξεκινά σήμερα (8/1) με πολλές εκπλήξεις, ανατροπές, ίντριγκες και στίβους μάχης πιο σκληρούς από ποτέ, όπως ταιριάζει στους κορυφαίους που θα παρουσιαστούν εκ νέου στον Άγιο Δομίνικο.


Διαφ.


Οι πιο σπουδαίοι παίκτες στην ιστορία του ριάλιτι θα βρεθούν για ακόμη μια φορά σε μια εξάμηνη δοκιμασία, η οποία θα βρει κάποιον εξ αυτών θριαμβευτή, με την αποθέωση του μεγάλου βραβείου του κορυφαίου παίκτη, του All Star νικητή.

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

Ο Γιώργος Λιανός τους περιμένει και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έχει πολλές εκπλήξεις να τους ανακοινώσει, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί νωρίτερα να τους έχει ξεκαθαρίσει πως... δεν υπάρχουν χάρες σε αυτό τον κύκλο και αναμένεται να περάσουν πολύ δύσκολα.

Survivor All Star: Εκεί καταλήγει η πρώτη ασυλία

Αυτό καθίσταται ξεκάθαρο από την πρώτη κιόλας δοκιμασία, όπου οι παίκτες θα χρειαστεί να παίξουν για την καλύβα και την φωτιά στο πρώτο αγώνισμα επάθλου. Όποιος το πάρει, θα έχει σίγουρα ένα δυνατό προβάδισμα στις πρώτες μέρες, πόσο μάλλον όταν ακολουθεί αμέσως μετά μια ασυλία, που θα φέρει και πολύ γρήγορα το πρώτο συμβούλιο του νησιού για τη σεζόν.

Ποια ομάδα, όμως, θα μπορέσει να κατακτήσει αυτό το έπαθλο ασυλίας; Ποιοι θα κάτσουν... άνετοι στο συμβούλιο και θα δουν τους αντιπάλους τους να ψάχνονται για το ποιον θα βγάλουν ως πρώτο υποψήφιο της χρονιάς;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, νικήτρια ομάδα θα είναι ξανά η κόκκινη, όπως και στο έπαθλο, το οποίο σίγουρα θα τους έχει δώσει «ώθηση», με αποτέλεσμα να έχουν το προβάδισμα. Αυτό, ασφαλώς, σημαίνει πως η μπλε ομάδα του νικητή Ηλία Γκότση, του φιναλίστ Ηλία Μπόγδανου και των υπόλοιπων «αστέρων» θα χρειαστεί να ψηφίσει και να καταδείξει το ποιος θα βρεθεί στην κρίση του κοινού.


Πηγή