Survivor All Star: Ανακοίνωσε ο ΣΚΑΙ τα πρώτα ονόματα! Πρίαμος, Κατσούλης, Μπάρτζης, Βαλαβάνη, Χανταμπάκης, Γκότσης, Σχίζας κ.α.


Μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ έρχεται σε λίγες μέρες το Survivor με την All Star εκδοχή του. Σε αυτό θα δούμε πολλά πρόσωπα από τους προηγούμενους κύκλους να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο και να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν και πάλι το τηλεοπτικό κοινό.


Διαφ.


Τη νύχτα της Κυριακής μάλιστα, κατά τη διάρκεια προβολής του The Voice, ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το νέο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης μέσα από το οποίο και αποκαλύπτονται τα πρώτα πρόσωπα που θα λάβουν μέρος.

Κίνδυνος στα Lidl: Αποσύρεται άμεσα αυτό το θανατηφόρο τρόφιμο!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Κίνδυνος στα Lidl: Αποσύρεται άμεσα αυτό το θανατηφόρο τρόφιμο!

Ειδικότερα, σε αυτό το νέο τρέιλερ για το Survivor All Star βλέπουμε τους Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκη Κατσούληνα μιλούν απευθείας στην κάμερα εξηγώντας του λόγους για τους οποίους και επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα στο επόμενο διαφημιστικό διάλλειμα ακολούθησαν κι άλλο trailer με τους επόμενους παίκτες! Νίκος Μπάρτζης, Στέλιος Χανταμπάκης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σπύρος Μαρτίκας ανάμεσα τους.

Δείτε τα δύο trailers παρακάτω στο Athensmagazine.gr:


Πηγή