Το Survivor…ξαναχτυπά: Βγήκε στον αέρα το trailer του All Star (Video)


Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το Survivor All Star και τους συμμετέχοντες σε αυτό. Και μπορεί τα ονόματα ακόμα να μην έχουν ανακοινωθεί επίσημα, το trailer όμως της «επιστροφής» του reality επιβίωσης εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα.


Διαφ.


Με μπόλικο μαύρο χρώμα το trailer «ανακοινώνει» πως: «Το Survivor τώρα επιστρέφει με τους παίκτες που έγραψαν την δική τους ιστορία» Με την ευκαιρία, δείτε ποιοι παίκτες θα μπουν τελικά στο reality επιβίωσης.

Δυστυχώς: Τέλος εποχής για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Δυστυχώς: Τέλος εποχής για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Τα μόνα στοιχεία που έδωσε το trailer σχετικά με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του Survivor είναι πως αυτοί εμφανίστηκαν στις οθόνες του κοινού του 2017, 2018, 2019, 2021 και 2022.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο τέλος του trailer προβάλλονται πλάνα από τους παλιότερους τελικούς όπου αναδείχθηκαν νικητές, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Ηλίας Γκότσης, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Σάκης Κατσούλης και ο Στάθης Σχίζας.

Θα είναι άραγε στο νέο κύκλο του Survivor και οι πέντε νικητές ή όχι; Το trailer ρίχνει λάδι στη φωτιά και φουντώνει το μυστήριο χωρίς να δίνει ξεκάθαρη απάντηση.

Το trailer «κλείνει» με τη φράση: «Οι ήρωες, οι πρωταγωνιστές, οι νικητές».

Δείτε το:

Survivor All Star spoiler: Ο Ατζούν «έκοψε» τον Άρη Σοϊλέδη! Δεν του έλανε ποτέ πρόταση κι αυτός είναι ο λόγος!

Αν και θα παρακαλούσε να μπει στο Survivor All Star ο Άρης Σοϊλέδης ο Ατζούν Ιλιτζαλί του έριξε πανηγυρικό άκυρο και δεν του έκανε ποτέ πρόταση!

Αντίστροφα μετράει το Survivor All Star και ήδη έχουν διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Ανάμεσα σε αυτά όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρίσκεται εκείνο του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις στο περυσινό Survivor.

Survivor All Star spoiler: Ο Ατζούν «έκοψε» τον Άρη Σοϊλέδη! Δεν του έλανε ποτέ πρόταση κι αυτός είναι ο λόγος!

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δεχθεί πρόταση από την παραγωγή για να πάρει μέρος στο All Star. Ο λόγος είναι ότι η παραγωγή έχει πολλά προηγούμενα και απωθημένα από την περυσινή του συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αντίθετα στο All Star θα μπει ο Στέλιος Χανταμπάκης, ένας παίκτης που είχε συζητηθεί έντονα από την συμμετοχή στο πρώτο Survivor. Συνολικά 36 παίκτες θα αναχωρήσουν για την Καραϊβική.


Πηγή