Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Νέο επεισόδιο στην κόντρα με την Αφροδίτη Γραμμέλη – «Να ζητήσει συγγνώμη στους τηλεθεατές»


Σε σήριαλ φαίνεται να εξελίσσεται η κόντρα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με την Αφροδίτη Γραμμέλη.


Διαφ.


Η απόφαση της πρώην παίκτριας του Survivor να μην εμφανιστεί την τελευταία στιγμή στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και το σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη για την “υποκουλτούρα των ριάλιτι” άνοιξε έναν κύκλο εκατέρωθεν δηλώσεων με την μεν Ευρυδίκη να λέει πως η τηλεκριτικός πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και τη μεν Αφροδίτη Γραμμέλη να τονίζει πως δεν έχει να ζητήσει συγγνώμη από κανέναν. 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ωστόσο, φαίνεται να είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την μεταξύ τους κόντρα αφού σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Παναγιωτίδου, απάντησε εκ νέου στην Αφροδίτη Γραμμέλη ενώ σχολίασε και όσα είπε χθες στην εκπομπή της η Μαρία Μπακοδήμου. (δες εδώ τι είπε η Μαρία Μπακοδήμου)

«Αφού η εκπομπή της Μαρίας είναι Σαββατοκύριακα, δεν της δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσει όλη την εβδομάδα. Γέλασα πάρα πολύ με το βίντεο που μου ετοίμασαν. Πραγματικά είχε πολύ έντονο το στοιχείο του χιούμορ κι εγώ γελάω» είπε και συνέχισε σχολιάζοντας της τελευταίες δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη,

«Το είδα και αυτό που είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Εγώ δε ζητάω καμία συγγνώμη. Χρωστάει όμως μια συγγνώμη στους τηλεθεατής τους οποίους τους έβαλε σε μια υποκατηγορία υποκουλτούρας. Θέλω να της πω ότι, ξέρω πάρα πολλούς ανθρώπους που είναι άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων, άνθρωποι μορφωμένοι που αυτό το δεκάλεπτο, δεκαπεντάλεπτο, μια ώρα που έχουν μέσα στη μέρα, βάζουν ριάλιτι για να ξεκουραστούν».


Πηγή