Μαριάννα Ντούβλη: Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη άλλαξε όνομα και ετοιμάζεται να παντρευτεί


Μαριάννα Ντούβλη: Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη άλλαξε όνομα και ετοιμάζεται να παντρευτεί


Διαφ.




Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών του Mr. Sirina, Μαριάννα Ντούβλη, έχει εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη βιομηχανία και σήμερα είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ούσα άλλος άνθρωπος!

Από το μηδέν η Μαριάννα Ντούβλη

Να σβήσει μια για πάντα το «ροζ» παρελθόν αλλά και καθετί που τη συνδέει με την ξανθιά σεξοβόμβα με τις «χυμώδεις» καμπύλες που πρωταγωνιστούσε σε hardcore ερωτικές ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη προσπαθεί η Μαριάννα Ντούβλη, η οποία ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, δίπλα στον μεγαλοφρουτέμπορα που της έκλεψε την καρδιά!

Η αλλαγή… πλεύσης της πάλαι της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών με την πολυτάραχη ζωή δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στο χρώμα των μαλλιών της, τα οποία έβαψε καστανά, ούτε στον τρόπο που συστήνεται, αφού, πλέον, έχει απαρνηθεί το επώνυμο του πρώτου συζύγου της Χρήστου Ντούβλη για το πραγματικό της όνομα που είναι Μάγδα Αθανασίου, αλλά, κυρίως, στις επιλογές της στην προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, η απόφασή της να ξαναντυθεί νυφούλα στο πλευρό του νέου αγαπημένου της και πατέρα του τρίτου παιδιού της δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο ότι η «βασίλισσα» του Σειρηνάκη έχει γυρίσει σελίδα διά παντός και έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «Μαριάννα D» (σ.σ.: το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στις κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις της μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τον επιχειρηματία πρώην σύζυγό της), επιλέγοντας την ήρεμη οικογενειακή ζωή!

Ο γάμος μαζί με τη βάπτιση του τρίτου παιδιού της άλλοτε περιζήτητης πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών, η οποία θέλει, πλέον, να ξεχάσει τη «ροζ» περίοδο της ζωής της, επιχειρώντας μέχρι και να κατεβάσει από το διαδίκτυο τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες συμμετείχε, θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στις 18 Φεβρουαρίου και μετά το διπλό μυστήριο θα ακολουθήσει χλιδάτη δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μελλόνυμφο ζευγάρι θα «στεγάσει» τον έρωτά του σε ένα πολυτελέστατο σπίτι στο Πανόραμα Βούλας, μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, όπου εμφανιζόταν κάποτε η Μαριάννα Ντούλβη και δήλωνε «θα “φάω” την Ελένη Μενεγάκη» ή «θα φέρω την Οπρα Γουίνφρεϊ και τον Τζόρτζιο Αρμάνι στην πρεμιέρα μου», σε μια… υποτιθέμενη δική της εκπομπή!

Το επεισοδιακό παρελθόν της Μαριάννας Ντούβλη

Η εκρηκτική πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών έχει απασχολήσει στο παρελθόν τη δημοσιότητα με τη θυελλώδη ερωτική ζωή της. Ο γάμος της με τον επιχειρηματία Χρήστο Ντούβλη, τον Σεπτέμβριο του 2006, άφησε εποχή (σ.σ.: κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα στέφανα, τα οποία ήταν πριγκιπικές κορόνες!). Μέχρι και εκτενές δελτίο Τύπου συνόδευε τις φωτογραφίες της τελετής, που δημοσιεύτηκαν στα μεγαλύτερα lifestyle περιοδικά της εποχής!

Ωστόσο, ο έρωτάς τους είχε άδοξο τέλος, με το ζευγάρι να διασταυρώνει τα ξίφη του το 2010 για την επιμέλεια του τότε πεντάχρονου γιου του, καθώς επίσης και για το… επίθετο Ντούβλη με το οποίο έκανε καριέρα πορνοστάρ η ξανθιά τηλεπερσόνα.

Το 2016 το όνομα της Μαριάννας Ντούβλη -όπως έγινε ευρέως γνωστή- απασχόλησε για άλλη μία φορά τα μέσα ενημέρωσης, όταν κατήγγειλε τον Μεξικανό σύντροφό της Χοσέ Αλμπέρτο Μασέδο Νοριέγκα ότι απήγαγε το ενός έτους παιδί που είχαν αποκτήσει εκτός γάμου.

Μάλιστα, στη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Ολα ξεκόλλα» του Θέμου Αναστασιάδη είχε αποκαλύψει πως όσο ήταν μαζί με τον εκατομμυριούχο πρώην σύντροφό της εκείνος της είχε προτείνει να της δώσει χρήματα για να εξαγοράσει την κηδεμονία του παιδιού. Η ίδια φέρεται ότι είχε καταθέσει καταγγελία σε βάρος του Μεξικανού στο Εθνικό Κεντρικό Γραφείο Interpol Αθηνών, σε μια προσπάθεια να βρει το παιδί της.


Πηγή