Κωνσταντίνος Βασάλος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον φημολογούμενο χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη


Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. 


Διαφ.


Σύμφωνα μάλιστα, με όσα μετέδωσε πρόσφατα ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό Μας», το ζευγάρι έχει ακολουθήσει χωριστούς πλέον δρόμους, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται σε ένα ειδύλλιο με τον Γρηγόρη Μόργκαν – Δες ΕΔΩ ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Ευρυδίκης.

Παράλληλα, Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος εξακολουθούν να κρατούν τη σιωπή τους στα διάφορα δημοσιεύματα για την προσωπική τους ζωή, ενώ σύντομα όπως όλα δείχνουν, θα τους δούμε ξανά μαζί στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Μέχρι τότε όμως, οι δυο τους περνούν τον χρόνο τους χωριστά, απολαμβάνοντας τις τελευταίες εβδομάδες τους στην Ελλάδα, αφού σύντομα θα ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Το βράδυ του Σαββάτου 3/12 ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο μαζί με τους συμπαίκτες του από το Asia Express, όπου όλοι μαζί διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Χριστίνα Κολέτσα και ο Χρήστος Ζώτος.

Μεταξύ άλλων, στο νυχτερινό μαγαζί βρέθηκαν και οι: Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Fipster, ο Γιώργος Μαυρίδης με την σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και πολλοί άλλοι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και οι συμπαίκτες του διασκέδασαν με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ όπως θα δεις στις φωτογραφίες ήταν όλοι χαρούμενοι και ευδιάθετοι.

Φωτογραφίες: NDP


Πηγή