Κατερίνα Καινούργιου σε Τριαντάφυλλο: «Πλάκα κάναμε, μην μιλάς άσχημα εδώ»


Ενοχλημένος ο Τριαντάφυλλος με τον τίτλο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US».


Διαφ.


Ο λόγος για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Κώστα Αγέρη οι οποίοι βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα μιλώντας για την αποχώρησή τους από το J2US το Σάββατο μετά την ερμηνεία τους, «Σπάω Τα Ρολόγια» το οποίο ερμηνεύει ο Τριαντάφυλλος.

Με ανάρτηση στο Instagram ο γνωστός τραγουδιστής παρακολουθώντας την πρωινή εκπομπή ξέσπασε: «Ναι εγώ φταίω που αποχώρησαν, ρε πάτε καλά Κατερίνα Καινούργιου σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου, δηλαδή έλεος. Στο Survivor εγώ φταίω σε όλα, εγώ φταίω έλεος ρε τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει Φίλη μου η Κατερίνα»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε το story του Τριαντάφυλλου στον λογαριασμό της στο instagram απαντώντας: «Πας καλά Τριαντάφυλλε; Είσαι η αδυναμία μας, πλάκα κάνουμε και μη μιλάς άσχημα εδώ», απάντησε η παρουσιάστρια.

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου με βίντεο μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram:

«Κάνετε πλάκα; Μόνο εσείς κάνετε τέτοια πλάκα Κατερίνα μου. Εμείς όμως όταν κάνουμε πλάκα είμαστε οι χειρότεροι. Αν αύριο βρέξει και χαλάσει το μαλλί σου θα φταίω εγώ Κατερίνα, αν αύριο δεν έχεις νούμερα στη εκπομπή σου θα φταίω εγώ, αν μεθαύριο θα έχεις νούμερα πάλι θα φταίω εγώ τι να πω… εκεί η ζούγκλα (Survivor) που ήμουν ήταν παράδεισος σε αυτά που ζούμε εδώ πέρα. Τι είναι αυτά ρε; Φταίω εγώ που βγήκαν οι άλλοι έξω», είπε ενοχλημένος ο τραγουδιστής.


Πηγή