Γιάννης Αϊβάζης: «Υπήρξε ένα καταδικαστέο γεγονός στο Asia Express το οποίο κακώς ανέχτηκα»


Ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το Asia Express μόλις ένα βήμα πριν τον τελικό.


Διαφ.


Το πρωί της Δευτέρας 5/12, οι δυο άνδρες βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Βreakfast @Star” με τον Γιάννη Αϊβάζη να αποκαλύπτει πως υπήρξε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που τον έκανε να… ξενερώσει. Χωρίς να αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη, ο Γιάννης Αϊβάζης  είπε πως, μετάνιωσε που το ανέχθηκε.

«Στο παιχνίδι, δε φάνηκε ποτέ πως χτύπησα το χέρι μου… Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα να χωρίσει τίποτα με κανέναν. Όμως, υπήρξε ένα περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα λίγο μετά το 3o race  το οποίο με ξενέρωσε τόσο πολύ… Για εμένα είναι καταδικαστέο και θα σταματήσω εδώ.

Αυτό το περιστατικό με επηρέασε σε όλο το παιχνίδι. Και η συμπεριφορά μου ήταν τέτοιο σε όποιον το υπέθαλψε που δε με άφησε να ευχαριστηθώ το υπόλοιπο παιχνίδι… Δε θέλω να πω τι έγινε αλλά κυριολεκτικά, ήταν ένα πράγμα που στη ζωή μου, στα 45 μου χρόνια, το ανέχτηκα και κακώς το ανέχτηκα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης.


Πηγή