Ελεονώρα Μελέτη: Το πρόβλημα υγείας, η αδυναμία στην κόρη, ο γάμος με τον επιχειρηματία και η διακοπή του Πρωινού


Ελεονώρα Μελέτη: Το πρόβλημα υγείας, η αδυναμία στην κόρη, ο γάμος με τον επιχειρηματία και η διακοπή του Πρωινού


Διαφ.




Ελεονώρα Μελέτη: Μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Γεννήθηκε  στις 17 Σεπτεμβρίου του 1978, είναι απόφοιτη της Γαλλικής Φιλολογίας. Έχει δουλέψει για πολλά χρόνια πάνω στο ενημερωτικό τομέα και αργότερα ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα από το δελτίο ειδήσεων του Alter αλλά έγινε ευρέως γνωστή όταν πρωτοξεκίνησε στον «Πρωινό Καφέ» σε ηλικία 27 χρονών. Κάποια προβλήματα υγείας προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν 2007-2008 την οδήγησαν να απέχει για σχεδόν 2 μήνες από την παρουσίαση του “Πρωινού καφέ”.Έτσι και τελείωσε η σταδιοδρομία της στην εν’ λόγω εκπομπή.

Ελεονώρα Μελέτη: Η καριέρα στην τηλεόραση

Τον Αύγουστο του 2008 συμφώνησε να συνεργαστεί με το Star Channel και να κάνει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού Πρωινή Μελέτη και τα δελτία του σαββατοκύριακου.

Το 2017 επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας το απογευματινό μαγκαζίνο «Survivor Πανόραμα» που ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στις εξελίξεις του «Survivor 2017». Αν και είχε ανακοινωθεί πως την επόμενη σεζόν θα παρουσίαζε ένα infotainment πρόγραμμα στο ΣΚΑΪ, η συνεργασία τους έληξε άδοξα λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής. Οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν σε δικαστική διαμάχη με την ίδια να κερδίζει το δικαστήριο.

Φέτος την βλέπουμε στην πρωινή σεζόν του MEGA, να μας λέει καθημερινά «MEGA Καλημέρα», με την υπόλοιπη ομάδα της.

Ελεονώρα Μελέτη: Προσωπική ζωή

Η αγαπημένη παρουσίαστρια είναι παντρεμένη με τον Θοδωρή Μαρασούλη. Η είδηση του γάμου της Ελεονώρας Μελέτη με τον νέο της σύντροφο, Θοδωρή Μαροσούλη, ύστερα από μόλις μερικούς μήνες σχέσης ξάφνιασε τους πάντες. Κυρίως όσους γνώριζαν την προηγούμενη σχέση του επιχειρηματία η οποία κρατούσε πολλά χρόνια και που, μάλιστα, όλα έδειχναν πως θα οδηγούσε στον γάμο ενώ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.


Ελεονώρα Μελέτη: Ο ερχομός του παιδιού

Το καλοκαίρι του 2017 έγινε γνωστό πως ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ίδιου έτους παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Θοδωρή Μαροσούλη που είναι θεατρικός επιχειρηματίας με τον οποίο μοιράζονται το ίδιος πάθος για τον αθλητισμό.

Η κόρη τους, Αλεξάνδρα, ήρθε στον κόσμο στις 13 Απριλίου 2018.Η ίδια μοιάζει να απολαμβάνει απίστευτα το νέο της ρόλο ως μαμά παρά τα ξενύχτια και την σωματική και ψυχική κατάρρευση. Ειδικά τώρα που η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη μεγάλωσε, οι δυο τους φαίνεται ότι μπορούν να απολαμβάνουν όλο και περισσότερο το χρόνο που περνούν μαζί.

Σε μια συνέντευξη της είχε αναφερθεί, σε μια επέμβαση που είχε υποβηθλεί σε μικρότερη ηλικία.  Η κρυοσυντήρηση σου εξασφαλίζει τη δυνατότητα να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία, που μπορεί να θεωρείται δύσκολη. Για αυτό και πρέπει να γίνεται πριν από τα 40, όταν θέλεις να παγώσεις ουσιαστικά το χρόνο.
Χαρακτηριστικά είχε πει γι’ όλο αυτό:«Στα 22 μου κατάλαβα ότι ήταν δύσκολο να μείνω έγκυος. Έκανα εξωσωματική κάθε τρεις μήνες, δεν θυμάμαι πόσες έχω κάνει συνολικά. Είχα εμμονή να κάνω παιδί κι έκανα συνέχεια εξωσωματικές. Όταν είδε ο σύζυγός μου πόσο επίπονη ήταν η εξωσωματική, μου πρότεινε να υιοθετήσουμε ένα παιδί.
Καμιά γυναίκα που μπαίνει στη διαδικασία της εξωσωματικής δεν σταματά να ελπίζει. Ένιωθα ότι έφταιγα εγώ που δεν μπορούσα να μείνω έγκυος. Όσο σφίγγει το χρονικό περιθώριο, τόσο χάνουμε οι γυναίκες το μέτρο των εξωσωματικών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Ελεονώρα Μελέτη: Το άγνωστο περιστατικό με την κόρη της

Η παρουσιάστρια, είχε πάει με την κόρη της στην παιδική χαρά και ένα παιδάκι έσπρωξε την μικρή όχι μία αλλά δύο φορές. Μάλιστα, η Μελέτη εκνευρίστηκε τόσο πολύ που έφτασε σε σημείο να πάει να μιλήσει στη μητέρα του.

“Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει “μαμά, με έσπρωξε”, λέω “να πας να πάρεις το παιχνίδι σου”, γιατί ξέρετε τα παιδάκια πρέπει να τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Πάει η κόρη μου λοιπόν να πάρει το παιχνίδι της και την ξανασπρώχνει. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα, δεν πήγα να τα βάλω όμως με το παιδί. Αλλά πάω στη μαμά και λέω “το παιδάκι σας έχει σπρώξει δύο φορές το δικό μου παιδί και του ‘χει πάρει δύο φορές το παιχνίδι χωρίς να θέλει. Δεν θα του πείτε κάτι;”. “Τι να κάνουμε; Παιδάκια είναι” απάντησε.

Κατάλαβες; Άρα το παιδάκι που πάει στο σχολείο και πετάει τα πράγματα από το μπαλκόνι και σφαλιαρίζει χωρίς λόγο το οποιοδήποτε άλλο παιδί έχει μια μαμά που, ενώ το έχει δει, δεν το έχει προβλέψει και δεν το έχει επιβλέψει. Αυτό. Από ‘κει ξεκινάμε. Και το σχολείο δε μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι ούτε να επιδεικνύει πώς θα είναι καθένας γονιός” ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Instagram ότι νοσεί με λοίμωξη αναπνευστικού. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε το απόγευμα της Τετάρτης, ότι είναι άρρωστη επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν έχει κορονοϊό.

Αρκετοί ήταν οι ακόλουθοί της στα social media που της ευχήθηκαν περαστικά και την ρώτησαν με ενδιαφέρον προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς έχει.

Απαντώντας σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου, αν αύριο θα είναι στην πρωινή εκπομπή της, η Ελεονώρα Μελέτη ενημέρωσε πως δεν θα λείψει, καθώς θα απουσίαζε μόνο στην περίπτωση που θα είχε κορονοϊό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράζεται προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο και συνομιλεί με τους “φίλους” που την ακολουθούν και ανταλλάσσει απόψεις για θέματα που την απασχολούν.

Ευχομάστε τα καλυτερα με το καλό να έρθει και ένα δεύτερο παιδί, για την μικρή Αλεξάνδρα!


Πηγή