Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απαντά στη Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μεγάλωσα στα παλάτια γλυκειά μου»


Την προγραμματισμένη της εμφάνιση στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ ακύρωσε το μεσημέρι της Κυριακής 4/12 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου


Διαφ.


Η πρώην παίκτρια του Survivor αποφάσισε να μην εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής, καθώς οι συνεργάτες της Μαρίας Μπακοδήμου δεν έκαναν την ανάρτηση που είχαν συμφωνήσει στα social media, με την οποία θα ενημέρωναν για την  εμφάνισή της στην εκπομπή «Γεια σου» – Δες ΕΔΩ αναλυτικά όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Τις δηλώσεις της σχολίασε το πρωί της Δευτέρας η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της στο Open.  «Δεν είναι δεδομένο ότι τους καλεσμένους σώνει και καλά μια εκπομπή πρέπει να τους προαναγγείλει. Για να φτάσεις στο σημείο να ακυρώσεις το θεωρώ απαράδεκτο. Για τον καλεσμένο. Γιατί η εκπομπή έχει επενδύσει πάνω σου» – Δες ΕΔΩ όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απαντά στη Μπέττυ Μαγγίρα

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε στην παρουσιάστρια: «Το σωστό έχει να κάνει με την προσωπικότητα του καθενός. Λοιπόν αγαπητή μου, «απαράδεκτο» ήταν η λέξη που χρησιμοποίησες και για να σου απαντήσω… όχι δεν ήθελα κόκκινα χαλιά να μου στρώσουν. Δεν μεγάλωσα στα παλάτια γλυκειά μου», έγραψε σε νέα ανάρτηση.


Πηγή