Υβόννη Μπόσνιακ: Ο γάμος με το Ρέμο, το μόντελινκ, οι λιγοστοί φίλοι και το άσχημο περιστατικό όταν ήρθε στην Ελλάδα


Υβόννη Μπόσνιακ: Ο γάμος με το Ρέμο, το μόντελινκ, οι λιγοστοί φίλοι και το άσχημο περιστατικό όταν ήρθε στην Ελλάδα


Διαφ.




Υβόννη Μπόσνιακ: Το γνωστό μοντέλο εντυπωσιάζει πάντοτε τα πλήθη με την εμφάνιση της και είναι μία από τις πιο κομψές και καλοντυμένες κυρίες της showbiz. Η ίδια είναι ζευγάρι στη ζωή με τον δημοφιλή τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο και την οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώνει η 7χρονη κόρη τους στην οποία έχουν και οι δύο μεγάλη αδυναμία. Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι καταξιωμένη στο χώρο της μόδας αλλά και μια πολύ γλυκιά γυναίκα, σύζυγος και μαμά.

Υβόννη Μπόσνιακ: Ο γάμος με το Ρέμο

Η Υβόννη Μπόσνιακ στην Ελλάδα βρήκε τον άντρα της ζωής της , τον πασίγνωστο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο με τον οποίο έφτιαξαν μια όμορφη οικογένεια σε μια ιστορία αγάπης σαν παραμύθι και απέκτησαν μαζί ένα κοριτσάκι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε νυχτερινή έξοδο μέσω κοινής παρέας. Όπως είχε αποκαλύψει ο γνωστός τραγουδιστής… εκείνος βρισκόταν σε μια όχι και τόσο καλή περίοδο της ζωής του και ενώ βρισκόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, γνώρισε την Υβόννη μέσω φίλου του και τότε όπως είπε άλλαξαν όλα..Ποτέ δεν περίμενε ωστόσο πως τα πράγματα, εννιά χρόνια μετά θα είχαν εξελιχθεί με αυτόν τον τροπο. Οι δυο τους μέχρι και σήμερα απολαμβάνουν ο ένας τον άλλο και φυσικά είναι αφοσιωμένοι στην κορούλα τους Ελένη Πασχαλίδη (όπως είναι το πραγματικό επίθετο του τραγουδιστή.

Υβόννη Μπόσνιακ: Το περιστατικό όταν ήρθε στην Ελλάδα

«Ήρθα στην Ελλάδα το 2006 πρώτη φορά, γιατί ήμουν μοντέλο σε ένα πρακτορείο στη Γερμανία. Είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία την πρώτη μου μέρα στην Ελλάδα. Ήρθα για ένα direct booking. Πήρα την πρώτη πτήση 6:00 το πρωί κατευθείαν από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο και όταν τελείωσα – 11 το βράδυ – μου είπαν να πάρεις ένα ταξί έξω στο δρόμο.Δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό τα μοντέλα σε άλλη χώρα. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά. Δεν μιλούσα ελληνικά, αλλά ούτε ο ταξιτζής αγγλικά. Του λέω λοιπόν ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι. Κατεβαίνω, πάω να πιάσω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δύο δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε. Ήταν απίστευτο. Έμεινα χωρίς ούτε ένα ευρώ, χωρίς διαβατήριο.

Έλεγα ότι δεν θα ξανά έρθω ποτέ στην Ελλάδα μετά από αυτό. Με βοήθησε ο κύριος από το περίπτερο. Μακάρι να μας βλέπει και να το θυμάται, ήταν τόσο γλυκός με φρόντισε να βρούμε από το πρακτορείο τη διεύθυνση. Ήταν φοβερός. Πήγα στο νοσοκομείο, την άλλη μέρα στη Γερμανική Πρεσβεία, να πάρω ένα χαρτί να γυρίσω στη Γερμανία» αποκάλυψε γελώντας το πρώην μοντέλο και σύζυγος του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου.

Υβόννη Μπόσνιακ: Μιλά για τη μητρότητα και της πάει πολύ

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ έγινε 7 ετών και η μαμά της και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου δημοσίευσε ευχές για τη μικρή τους και συγκίνησε τους πάντες.«Χρόνια πολλά κοριτσάκι μας μεγάλο», έγραψε χαρακτηριστικά η Υβόννη Μπόσνιακ στο προφίλ της στο Instagram για την κόρη της και την αποκάλεσε «παιδί του έρωτα». Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέουμε την μικρή Ελένη να βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας της, όπου και οι δύο φοράνε τα μαγιό τους.Στις 14 Φεβρουαρίου του 2015, η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της, τον καρπό του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο. H Ελένη έγινε 7 ετών στις 14 Φεβρουαρίου.


Πηγή