Υποκλίνεται το διαδίκτυο: Μητέρα 98 ετών μπαίνει σε γηροκομείο για να είναι κοντά στον 80χρονο γιο της (pics)


Υποκλίνεται το διαδίκτυο: Μητέρα 98 ετών μπαίνει σε γηροκομείο για να είναι κοντά στον 80χρονο γιο της (pics)


Διαφ.




Μπορεί να λέμε για τις ελληνίδες μάνες για το πόσο…υπερπροστατευτικές είναι ορισμένες φορές αλλά και στην Αγγλία δεν πάνε πίσω. O 80χρονος Tom Keating χρειάστηκε να μεταβεί σε γηροκομείο καθώς έχρισε εντατικής φροντίδας και τότε η μητέρα του στα 98 της χρόνια δεν δίαστασε λεπτό να είναι δίπλα του και σε αυτό για να τον προσέχει και να τον βοηθάει.

Η μητέρα παίρνει την απόφαση να μπει στο γηροκομείο

Και μόλις ένα χρόνο αργότερα, η μητέρα του Ada αποφάσισε να μετακομίσει στον ίδιο οίκο ευγηρίας για να φροντίζει το μεγαλύτερο παιδί της.

Μάνα και γιος είναι αχώριστοι και αγαπούν να παίζουν παιχνίδια και να παρακολουθούν καθημερινά μαζί τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές σειρές.

Μοιράζονται μια ξεχωριστή σχέση, αφού ο Tom δεν παντρεύτηκε ποτέ και ζούσε πάντα με την Ada.

“Τον καληνυχτίζω στο δωμάτιό του κάθε βράδυ και είμαι η πρώτη που του λέει καλημέρα κάθε πρωί,” είπε η Ada.

“Του φτιάχνω κάθε μέρα πρωινό. Όταν πάω στο κομμωτήριο ανυπομονεί να δει το νέο μου χτένισμα.”

«Ποτέ δεν σταματάς να είσαι μαμά»

“Όταν επιστρέφω έρχεται σε μένα με τα χέρια ανοιχτά για να μου δώσει μια μεγάλη αγκαλιά. Ποτέ δεν σταματάς να είσαι μαμά.”

“Είναι πολύ καλοί εδώ και χαίρομαι που ζει πλέον κι η μητέρα μου σ’ αυτό το γηροκομείο. Πάντα με φρόντιζε και συνεχίζει να με φροντίζει,” είπε ο Tom.

Η οικογένεια της Ada

Η Ada και ο σύζυγός της Harry είχαν τέσσερα παιδιά – τον Tom, τη Barbara, τη Margi και την Janet, η οποία πέθανε σε ηλικία 13 ετών.

Πριν βγει στη σύνταξη, ο Tom δούλευε σαν διακοσμητής ενώ η Ada ήταν νοσοκόμα στο Mill Road Hospital.

Η εγγονή της Ada, η Debi Higham, και άλλα μέλη της οικογένειας είναι τακτικοί επισκέπτες του γηροκομείου και λένε ότι χαίρονται που η Ada και ο Tom είναι και πάλι μαζί.

Οι εργαζόμενοι του γηροκομείου μιλούν για εκείνους

“Είναι αχώριστοι. Είμαστε ήσυχοι όταν ξέρουμε ότι είναι μαζί και φροντίζουν ο ένας τον άλλον,” είπε η Debi.

Ο διευθυντής του γηροκομείου, Philip Daniels, δήλωσε: “Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπουμε τη στενή σχέση του Tom και της Ada και είμαστε τόσο ευτυχείς που υλοποιήσαμε την επιθυμία τους να είναι μαζί.”

“Είναι πολύ σπάνιο να βλέπουμε μητέρες μαζί με τα παιδιά τους στον ίδιο οίκο ευγηρίας και σίγουρα θέλουμε να κάνουμε την παραμονή τους εδώ όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.”


Πηγή