Ματθαίος Γιαννούλης: «Όταν χάνεις τη μάνα σου, χάνεις την ζωή σου αλλά όταν χάνεις τον πατέρα σου χάνεις την δύναμη σου»


Ματθαίος Γιαννούλης: «Όταν χάνεις τη μάνα σου, χάνεις την ζωή σου αλλά όταν χάνεις τον πατέρα σου χάνεις την δύναμη σου»


Διαφ.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε μία από τις συνεντεύξεις του μίλησε για τις απώλειες της ζωής του αλλά και για το ποια από αυτές τον έχει σημαδέψει περισσότερο και θεωρεί ότι δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο ίδιος καθώς και την απόφαση του να σταματήσει σε δυο χρόνια το τραγούδι.

Η συνέντευξη του Ματθαίου Γιαννούλη

Γιατί θα σταματήσετε σε δυο χρόνια;

“Νομίζω ότι ένας τραγουδιστής όταν φτάσει 60 χρονών μπορεί να σταματήσει. Έχω γυρίσει πολλές φορές όλη τη γη. Κουράστηκα πια. Δεν θα σταματήσω ωστόσο δισκογραφικά. Θέλω να χαρώ τα παιδιά μου.”Έχετε περάσει δύο εμφράγματα αλλά και καρκίνο όπου όλα πήγαν καλά! Από τι προκλήθηκαν όλα αυτά;

“Από το άγχος και την υπευθυνότητα μου να έχω ευχαριστημένους τους άλλους. Το καλοκαίρι είχα μαζί μου δέκα οχτώ άτομα. Όλα έπρεπε να τα φροντίσω εγώ, κάθε λεπτομέρεια. Το πλήρωσα με την υγεία μου αλλά σημασία έχει ότι τώρα είμαι καλά. Βλέπω τον ήλιο και λέω ευχαριστώ Θεέ μου. Φοβήθηκα για την ζωή μου αλλά ευτυχώς όλα καλά.”

Υπάρχει κάποια απώλεια στη ζωή σας την οποία δεν μπορείτε να ξεπεράσετε;

“Δεν μπορώ να ξεπεράσω την απώλεια του πατέρα μου. «Έφυγε» μέσα στα χέρια μου από ιατρικό λάθος. Τον «κουβαλάω» παντού μαζί μου. Όταν χάνεις τη μάνα σου, χάνεις την ζωή σου… πάντα το ήξερα αυτό, αλλά όταν χάνεις τον πατέρα σου… χάνεις την δύναμη σου. Έτσι ακριβώς είναι ψυχή μου… ήταν και είναι η δύναμη μου. Από τον μπαμπά και τη μαμά που θα χτυπήσει το τηλέφωνο δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό. Από όταν τον έχασα είμαι μισός. Τα παιδιά μου μου δίνουν δύναμη και κουράγιο.”


Πηγή