Μάριος Αθανασίου σε Ελένη Μενεγάκη: «Στην πρώτη μας συνέντευξη δεν ήθελα καν να μιλάω»


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/11 ο Μάριος Αθανασίου.


Διαφ.


Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του, για τα παιδικά του χρόνια, για τα παιδιά του, αλλά και για το ξεκίνημά του με την υποκριτική.

«Είσαι από τις περιπτώσεις εκείνων που λες ‘αυτός είναι σαν να γεννήθηκε μέσα στην τηλεόραση’ γιατί μπήκες πολύ μικρός, μικροδείχνεις και πάντα, έκανες αμέσως επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι είσαι πιο απελευθερωμένος, πιο χαλαρός. Τα πρώτα χρόνια νομίζω ότι δεν ήθελες πολλά πολλά με κανέναν μας στην τηλεόραση», είπε η Ελένη Μενεγάκη υποδεχόμενη τον καλεσμένο της.

«Αυτό είναι αλήθεια. Στην πρώτη συνέντευξη που κάναμε μαζί δεν ήθελα καν να μιλάω. Κάποιες επιτυχίες και άλλες τόσες αποτυχίες, κάποια στιγμή σε ηρεμούν και σε αλλάζουν και σαν άνθρωπο», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Όσον αφορά το θέατρο και την καριέρα του στην υποκριτική, ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε: «Πρέπει να έχουν επαφή οι περισσότεροι άνθρωποι με το θέατρο. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα θεατρικό εργαστήρι. Τους βοηθάει στη ζωή τους. Βοηθάει στην πιο γρήγορη και ουσιαστική αλλαγή του ανθρώπου».

«Το θέατρο με βοήθησε πολύ. Ο λόγος που το επέλεξα ήταν τυχαίος. Ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με την σκηνοθεσία. Από μια συγκυρία βρέθηκα σε μια σχολή υποκριτικής αντί σκηνοθεσίας και τα πρώτα χρόνια δούλευα ως σκηνοθέτης», συμπλήρωσε ο Μάριος Αθανασίου.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για την οικογένειά του, σημειώνοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να αποκτάς παιδιά σε διαφορετική ηλικία.

«Έχει θετικά και αρνητικά και το ένα και το άλλο. Όταν ήμουν στα 30 – 35 που το παιδί ήταν μικρό, εγώ είχα αντοχές να κάνω ό,τι θέλω. Στα 40 – 45 έχω το μυαλό να προσαρμοστώ στις συνθήκες αλλά δεν έχω τις αντοχές».


Πηγή