Κωνσταντίνος Καζάκος: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του πατέρα του – «Πρόλαβα να του πω σ’ αγαπώ»


Συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και στη Νάνσυ Νικολαΐδου παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος


Διαφ.


Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, αλλά και την αείμνηστη μητέρα του, Τζένη Καρέζη.

«Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όλα τα ‘σ’ αγαπώ μου’, με τη μητέρα μου ήταν διαφορετικά, γιατί ήμουν πιο νέος». Όσο μεγαλώνουμε ο αποχωρισμός είναι πιο αντιμετωπίσιμος, γιατί σαφώς τώρα κι εγώ είμαι πιο στέρεος ως άνθρωπος απ’ ό,τι ήμουν στα 23 μου», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Και συνέχισε: «Μικρός ήμουν πολύ μεγάλος μπελάς. Τους είχα ταλαιπωρήσει αρκετά. Όμως αυτό είναι και το υγιές. Αν δεν εκτονωθείς νέος, θα εκτονωθείς μεγάλος και αυτό είναι πιο επικίνδυνο».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εξήγησε γιατί γιορτάζει με πάθος τα γενέθλιά του και μίλησε για τη μονάκριβη κόρη του Τζένη, αλλά για τον 10χρονο γιο του, Ιάσωνα που είναι κι αυτός… καλλιτέχνης. «Γιορτάζω με πάθος τα γενέθλιά μου. Γιατί; Το είχα σίγουρο ότι θα είχα άλλη μια χρονιά; Το γιορτάζω κάθε χρόνο γιατί τα… κατάφερα. Δεν έχω ιδέα εάν θα ξανά παντρευόμουν.

«Δε μου αρέσουν τα ποτέ και τα πάντα. Είμαι μια… μίξη μπαμπάδων. Με την Τζένη είμαστε φίλοι πλέον. Δεν έχουμε πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ο Ιάσωνας πάει Πέμπτη δημοτικού, είναι ήσυχος, παίζει πιάνο, τραγουδάει καλά, οπότε νομίζω πως αυτός θα πάει προς τα εκεί».


Πηγή