Μάρα Ζαχαρέα: Η εξομολόγηση για τα δύο παιδιά της και τον Θοδωρή Ρουσόπουλο


Η Μάρα Ζαχαρέα παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην κάμερα του Happy Day. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μίλησε για τα παιδιά της και τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο και τις προτάσεις που κάνει στο κανάλι και τις… απορρίπτουν!


Διαφ.


«Μετά το δελτίο πάω σπίτι μου και αυτό το διάστημα βλέπω Σασμό. Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία, δεν το έχουν εκδηλώσει και δεν τα πιέζω προς αυτή την κατεύθυνση. Ο γιος μου ασχολείται με την πολιτική επικοινωνία και κάνει τώρα το διδακτορικό του, αλλά θέλει να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική και την εικονογράφιση. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα.

Θα ήθελα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου αλλά νομίζω ότι μία σκληρά εργαζόμενη μητέρα σε όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται, το ίδιο θα πει» είπε η Μάρα Ζαχαρέα.

«Για να πάω στην Πάρο μόνιμα θα πρέπει να με ακολουθήσει και ο Θόδωρος. Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά αλλά είναι όλα μέσα στη ζωή τελικά», εξομολογήθηκε η Μάρα Ζαχαρέα.

Δες όλη τη συνέντευξη της δημοσιογράφου παρακάτω:


Πηγή