Χείμαρρος η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν ότι δεν θα κάνω καριέρα»


Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου περνώντας σε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό της παρελθόν.


Διαφ.


Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον οποίο στο παρελθόν εκτός από συνεργάτες, υπήρξαν και δύο καλοί φίλοι, μέχρι την στιγμή που ο παρουσιαστής την μπλόκαρε στα social media, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της «πεντάδας του Mega», στον Όμορφο Κόσμο, όσο συνεργαζόταν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μου λέγανε τότε στο Mega, ότι δεν θα κάνω καριέρα, ένας από αυτούς είναι ο Πέτρος Μπούτος, ο οποίος είναι τώρα στην Barking Well. Εγώ τα λέω, δεν έχω θέμα. Ήμασταν τότε η πεντάδα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Αραμπατζή, ο Νίκος Παπαδάκης, η Δούκισσα Νομικού και εγώ. Ξέρετε τι λέγανε; Όλοι θα κάνουν καριέρα εκτός από την Καινούργιου. Δεν άρεσα στον Μπούτο και μετά από χρόνια, όταν τελείωσε (το πρωινό) μου είπε δεν θα κάνεις τίποτα εσύ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και στη συνέχεια είπε όλο νόημα: «Εγώ λοιπόν που λες, είμαι πολύ ατάλαντη, το ταλέντο και την ευστροφία του Δημήτρη μπορεί να μην τα έχω, αλλά ίσως να δούλεψα πάρα πολύ και ίσως είχα και καλύτερη συμπεριφορά σε κάποιους συναδέλφους», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.


Πηγή