Αμαλία Κωστοπούλοu: Η σχέση με τους διάσημους γονείς της, οι σπουδές και η χλιδάτη ζωή στην Αμεpική


Αμαλία Κωστοπούλου: Η σχέση με τους διάσημους γονείς της, οι σπουδές και η χλιδάτη ζωή στην Αμερική


Διαφ.




Αμαλία Κωστοπούλου: Η 25χρονη είναι ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα στο χώρο του μόντελινκ και έχει ξεκινήσει την καριέρα της και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και όπως έχει δηλώσει της λείπουν πολύ οι γονείς  και τα αδέρφια της στην Ελλάδα, αφού η ίδια ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

Αμαλία Κωστοπούλου: Λίγα λόγια

Η Αμαλία Κωστοπούλου γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 1997 σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και διακυβέρνηση στο Berkeley της Καλιφόρνια, και εδώ και αρκετά χρόνια μένει μόνιμα στην Αμερική.Η 25χρονη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού είχε ξεκινήσει να κάνει κάποια βήματα στον χώρο της μόδας στην Ελλάδα. Συμμετείχε σε καμπάνιες, είχε κάνει φωτογραφήσεις για κάποια εξώφυλλα περιοδικών αλλά την είχαμε παρακολουθήσει και σε πασαρέλα στο Madwalk.

Αμαλία Κωστοπούλου: Μιλά για τους γονείς της

Το όμορφο μοντέλο είχε αναφέρει στο blog της, ItsAmaliaK, τις οικονομικές δυσκολίες των γονιών της: “Προσπαθούσα να φέρω εις πέρας έναν στόχο που έχω θέσει εδώ και 5 χρόνια, να τελειώσω δηλαδή νωρίτερα το πανεπιστήμιο, όχι για να αποδείξω ότι είμαι πιο έξυπνη αλλά γιατί πολύ απλά οι γονείς μου δε θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν οικονομικά και τέταρτο χρόνο, μου έφεραν απίστευτο στρες.

Οι σκέψεις πως θα είμαι απογοήτευση και βάρος στους ανθρώπους μου εάν δεν το καταφέρω, έκαναν ένα απλό μάθημα να μοιάζει κυκεώνα. Και φυσικά, όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία μου νιώθω τη δυσκολία να βρεις δουλειά στις μέρες μας, ο ανταγωνισμός είναι απίστευτος και προκαλεί επιπλέον άγχος. Μια πραγματικότητα που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο αληθινή καθώς από τον Μάιο θα βγω και εγώ στην αγορά εργασίας”.

Αμαλία Κωστοπούλου: Η ζωή στην Αμερική

Η Αμαλία Κωστοπούλου ασχολήθηκε με το marketing και την τεχνολογία στην Αμερική και πλέον εργάζεται στο Los Angeles ως marketing manager στο application IRL. Ωστόσο, τα καλοκαίρια και τις γιορτές επιστρέφει στην Ελλάδα για διακοπές αλλά και για να επισκεφτεί τους συγγενείς της.

Η ίδια είχε υπογραμμίσει για αυτήν την τεράστια αλλαγή στη ζωή της: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είμαι πολύ κοντά με την οικογένειά μου και ειδικότερα με τα αδέρφια μου. Μου λείπουν πάρα πολύ και προσπαθούμε να κάνουμε face time όσο πιο συχνά μπορούμε. Όμως, αγαπώ πολύ τη ζωή μου στο Λος Άντζελες και έχω φτιάξει μια δικιά μου οικογένεια από “επιλεγμένους” φίλους εκεί, που νιώθουμε ο ένας κοντά στον άλλο και έτσι δε νιώθουμε τόση μοναξιά”.Διαθέτει ένα πολυτελές σπίτι με ευρύχωρο κήπο στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, το οποίο είχε αναρτήσει και στο Instagram η μαμά της όταν την είχε ταξιδέψει ως εκεί για να τη δει.

Αμαλία Κωστοπούλου: Προσωπική ζωή

Η νεαρή κοπέλα είναι ζευγάρι με έναν 30χρονο γόνο πάμπλουτης οικογένειας των ΗΠΑ, αλλά κρατά τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’αυτό και δε συνηθίζει να ανεβάζει μαζί του φωτογραφίες στα social media.Περνά περισσότερο χρόνο με τις φίλες της και τον καλύτερο της φίλο, τον σκύλο της.

Αμαλία Κωστοπούλου: Φωτογραφίες του νεαρού μοντέλου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia (@notrealamalia)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia (@notrealamalia)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia (@notrealamalia)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charly Sturm (@charlysturm)


Πηγή