Πήpε την ομορφιά της μαμάς της: Η 19χρονη κόρη της Νατάσας Παζαίτη μεγάλωσε και τα γονίδια έκαναν το θαύμα τοuς


Πήρε την ομορφιά της μαμάς της: Η 19χρονη κόρη της Νατάσας Παζαίτη μεγάλωσε και τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους


Διαφ.




Αλίκη Καραμανλή: Η κόρη της Νατάσας Παζαίτη έχει γίνει ολόκληρη δεσποινίδα και η αλήθεια είναι ότι μοιάζει πολύ με τη μητέρα της. Η νεαρή είναι πλέον 19 ετών και πολλές φορές μοιράζονται με τη μητέρα της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Μάλιστα, το καλοκαίρι της είδαμε σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους τους στο θέατρο και τράβηξαν τα βλέμματα με την κομψότητα και το στυλ τους.

Αλίκη Καραμανλή: Η 19χρονη κόρη του Κ. Καραμανλή ποζάρει με τη μαμά της

Άκρως γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα την Τρίτη (08/11) στο σπίτι της Νατάσας Παζαΐτη, και του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στην Ραφήνα. Η 19χρονη κόρη του ζευγαριού είχε την ονομαστική της εορτή και η γνωστή γιατρός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην Αγγελική τους, την οποία φωνάζουν Αλίκη.

Πριν λίγες ώρες η Νατάσα Παζαΐτη δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή selfie φωτογραφία στο Instagram με την κόρη της, Αλίκη Καραμανλή και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον άγγελό μου».Μαμά και κόρη μοιάζουν αρκετά στα χαρακτηριστικά και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Εκεί, αποδεικνύεται πως η 19χρονη μοιάζει πολύ και στιλιστικά με τη μητέρα της.


Πηγή