Από τις πασαpέλες και τα τηλεοπτικά πάνελ στη Νομική: Πρότuπο φοιτήτριας σήμερα η Αντωνία Καλλιμούκου στέλνει αισιόδοξο μήνυμα


Από τις πασαρέλες και τα τηλεοπτικά πάνελ στη Νομική: Πρότυπο φοιτήτριας σήμερα η Αντωνία Καλλιμούκου στέλνει αισιόδοξο μήνυμα


Διαφ.




Η Αντωνία Καλλιμούκου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στα πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών. Τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει τον χώρο της τηλεόρασης και της showbiz και να αλλάξει τελείως επαγγελματικό προορισμό , ακολουθώντας τα όνειρα της.

Η πρώην παρουσιάστρια εργάζεται πλέον σε δικηγορικό γραφείο, ενώ όπως έκανε γνωστό μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατάφερε να περάσει με κατατακτήριες εξετάσεις στην Νομική Σχολή Αθηνών!

H ανάρτηση της Αντωνίας Καλλιμούκου:

«Όταν αποφοίτησα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, δεν περίμενα ποτέ, ότι μετά από χρόνια, θα έμπαινα και σε δεύτερο Πανεπιστήμιο, στη Νομική Σχολή Αθηνών! Η χαρά μου είναι μεγάλη, καθώς το διάβασμα και η μελέτη τόσων ωρών σε νομικά μαθήματα (Θεέ μου πόσες ώρες), έπιασαν τόπο (να φανταστείς παλαιότερα που δεν γνώριζα το αντικείμενο, ούτε ν’ακούσω γι αυτό). Ποτέ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Έλεγα πάντα για τους κόπους – καρπούς…

Για ‘κεινες τις μικρές θυσίες που έγιναν βήματα & σε πήγαν παραπέρα. Την πρώτη φορά πέρσι, δεν τα κατάφερα αν και έφτασα κοντά. Απογοητεύτηκα, πικράθηκα, θύμωσα & είπα ότι δεν θα ξανά δώσω εξετάσεις. Τελικά όμως δεν νίκησε ο φόβος (έδωσα κατατακτήριες για 2η φορά). Κι αν ο φόβος είχε νικήσει, εγώ τώρα δεν θα σου μιλούσα γι αυτή τη χαρά κι ούτε θα έτρεμα από συγκίνηση.


Θέλω να πω… Μη παρατάς τα όνειρα σου! Σφίγγε τα με ρίζες! Οι μεγάλες αποφάσεις, συνοδευόμενες από τόλμη, εντιμότητα, δύναμη και προσευχή, βρίσκουν κάποια στιγμή τον τρόπο να γίνουν όμορφες επιλογές ζωής. Ο άνθρωπος περνάει από Συμπληγάδες, ξυπνάει και σείεται η γη από τ’ απρόσμενο, παλεύει, αγωνίζεται, πονάει, χαίρεται, ελπίζει.

Η ψυχή γεμάτη τόλμη, γεμίζει φως και προχωράει. Πριν καιρό, μια γυναίκα στον δρόμο μου είπε «…σε χάσαμε»…..«Εγώ με βρήκα», της απάντησα χαμογελώντας. Ευχαριστώ όσους μού έδωσαν κουράγιο στη προσπάθεια αυτή».

Λίγα λόγια για την Αντωνία Καλλιμούκου

Πρώην «εστεμμένη», ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2007, η Αντωνία Καλλιμούκου, έκανε πριν από περίπου 8 χρόνια το ντεμπούτο της στο τηλεοπτικό πεδίο ως μοντέλο. Η ίδια βέβαια το διαψεύδει κατηγορηματικά και περνάει στην αντεπίθεση.

Η γεννημένη στις 13 Ιουνίου του 1986 ευειδής νεαρά σπούδασε Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής.

Ύστερα από τη στέψη της, το 2007 και έχοντας κερδίσει την τέταρτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς εκπροσωπώντας τη χώρα μας, ακολούθησε το δρόμο του μόντελινγκ, επιλέγοντας λίγες αλλά καλές συνεργασίες.

Κατόπιν την είδαμε τηλεοπτικά στο Elatte, καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα και το 2012 και αυτό τον καιρό την συναντάμε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στην καθημερινή εκπομπή «Ελένη».

Η Αντωνία Καλλιμούκου έχει συγγράψει και ένα παιδικό παραμύθι το οποίο εξέδωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Αντωνία Καλλιμούκου: Η προσωπική της ζωή

Κάτω από άκρα μυστικότητα και έχοντας στο πλευρό τους λίγα αγαπημένα άτομα από το στενό οικογενειακή και φιλικό τους περιβάλλον η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Νίκος Παραδείσης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip tv και της Κατερίνας Ζαζάνη, παντρεύτηκε στις 29 Ιούνιου κρατώντας τη χαρμόσυνη είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουν καταφέρει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και οι κοσμικές εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Το ζευγάρι αγαπά πολύ τα ταξίδια –είχαν ταξιδέψει μαζί στο Λονδίνο, αλλά και στο χωριό του Άη Βασίλη-, τις χαλαρές βόλτες και το τζόκινγκ μιας και αρκετές φορές τους είχαμε δει να πηγαίνουν για τρέξιμο στα νότια προάστια, αλλά και τα πολιτιστικά δρώμενα, μιας και αρκετές φορές έχουν δώσει το «παρών» σε θεατρικές πρεμιέρες, αλλά και σε galleries.



Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Αντωνία Καλλιμούκου και τον Νίκο Παραδείση να περιμένουν παιδάκι, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι.

Ωστόσο, μέχρι και τώρα προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική τους ζωή και πλέον γνωρίζουμε πολύ λίγα για την καθημερινότητά τους. Ωστόσο, πριν λίγο καιρό, άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν την Αντωνία Καλλιμούκου να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε το ζευγάρι σε διακοπές του στα Κουφονήσια και οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν πως είναι έγκυος, μιας και ο Νίκος Παραδείσης σε ένα από αυτά τα στιγμιότυπα σκύβει και φιλάει την κοιλίτσα της

Η είδηση της τρυφερής σχέσης του ζευγαριού είχε γίνει γνωστή τον Οκτώβριο του 2016 και δυο μήνες μετά είχαν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες με τα τρυφερά ενσταντανέ του Νίκου Παραδείση και της Αντωνίας Καλλιμούκου από βραδινή έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, η Αντωνία συνεργαζόταν με τον Γιώργο Λιάγκα στο ραδιόφωνο κι εκείνος την «πείραζε» για τη νέα της –τότε- σχέση με τον γοητευτικό επιχειρηματία.

Αντωνία Καλλιμούκου: Φωτογραφικό Υλικό


Πηγή