«Δυστυχώς αυτό που θα έρθει σε όλη την χώρα…» – Κρούει τον κώδωνα για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός


Τον κώδωνα κρούει για τον καιρό των επόμενων ημερών ο Τάσος Αρνιακός, τονίζοντας πως η φθινοπωρινή βροχή, που αναμένουμε, δε θα έρθει ακόμη τουλάχιστον, όπως θα την ήθελαν ορισμένοι.


Διαφ.


Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος στον ΑΝΤ1, στη θερμοκρασία δεν έχουμε ιδιαίτερες μεταβολές, με το κρύο να υφίσταται σε αρκετές περιοχές στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας, τους ανέμους έως και 8 μποφόρ και τον υδράργυρο μέχρι τους 24 βαθμούς, αλλά με βροχές μονάχα στην Κρήτη.

Εφιαλτικά Μερομήνια: Έρχεται δύσκολος χειμώνας! Χριστούγεννα με πολύ χιόνι; Ποιοι μήνες θα ντυθούν στα «λευκά»;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Εφιαλτικά Μερομήνια: Έρχεται δύσκολος χειμώνας! Χριστούγεννα με πολύ χιόνι; Ποιοι μήνες θα ντυθούν στα «λευκά»;

Ο καιρός των επόμενων ημερών

Την Παρασκευή (7/10) μπορεί να υπάρξει μια μεταφερόμενη καταιγίδα στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου, πέραν των φαινομένων που θα υπάρχουν στην Κρήτη, αλλά πέραν αυτής τίποτα το αξιόλογο δεν πρόκειται να παρατηρηθεί.

Το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, όπως προειδοποιεί, ο καιρός βελτιώνεται και θα θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι. Η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 29 βαθμούς, με τους ανέμους παράλληλα να πέφτουν προς τα 6 μποφόρ, αλλά από βδομάδα θα αρχίσουμε να βλέπουμε βροχές στα δυτικά, χωρίς να προχωρήσουν τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, με τον Σάκη Αρναούτογλου επίσης να προειδοποιεί.


Πηγή