Βίκυ Καγιά – GNTM: Όλες οι επιθέσεις από τα πρώην μοντέλα – Ατάκες «φωτιά» και απαντήσεις που συζητήθηκαν


Βίκυ Καγιά: Όλες οι επιθέσεις των πρώην μοντέλων του GNTM εναντίον της – Ατάκες «φωτιά» και απαντήσεις που συζητήθηκαν  

Μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες, η Βίκυ Καγιά δέχτηκε τέσσερις «επιθέσεις» με δηλώσεις και χαρακτηρισμούς από τα πρώην κορίτσια του GNTM με την ίδια να απαντά για άλλη μια φορά «με το γάντι» αποδεικνύοντας πόσο άψογη είναι η στάση της απέναντι στους δημοσιογράφους.


Διαφ.


Η Άννα Αμανατίδου έκανε την αρχή

Τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, η Άννα Αμανατίδου ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στο σόου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου» ανέφερε η Άννα Αμανατίδου.

Η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να απαντήσει στα όσα δήλωσε η Άννα Αμανατίδου, τονίζοντας πως δεν δέχτηκε κανένα μήνυμά από την πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι.

«Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά να της την έδινα αν μου τη ζήταγε. Όσα κορίτσια έχουν έρθει και μου έχουν γράψει μήνυμα, μου έχουν τηλεφωνήσει και έχουν έρθει δίπλα μου, ό,τι χρειάστηκαν…», ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Λίγες ημέρες αργότερα θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέους μετά τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, λέγοντας πως μπορεί να κοιτάξει τα μηνύματά της για να δει αν έχουν έρθει σε επικοινωνία.

«Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Βίκυ Καγιά γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το πρακτορείο που ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε περεταίρω. Δε με βοήθησε στην πράξη. Δε με στενοχωρεί κάτι. Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά, ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για την πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα.

Ούτε θέλω να υπονοήσω ότι είναι σνομπ. Απλά δε μου απάντησε στο μήνυμα γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά ή γιατί είναι η Βίκυ Καγιά. Μη το ξεχνάμε αυτό. Της έστειλα στο instagram μπορεί να μπει να το δει γιατί μου απάντησε στο αρχικό μήνυμα. αλλά δεν επικοινωνήσαμε περεταίρω. Μου είπε ότι θα μου δώσει ένα τηλέφωνο και δε μου το έδωσε ποτέ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν to the point. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να συγκρίνω τους κριτές γιατί και οι δυο μας ανέδειξαν και μας στήριξαν μέσα στο παιχνίδι.. Απλώς η Ηλιάνα ήταν to the point γιατί μου απάντησε, με στήριξε, με καθοδήγησε….» είπε η Άννα Αμανατίδου.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε μέσω Tik Tok

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία είχε λάβει μέρος στο GNTM, στον ίδιο κύκλο με την Άννα Αμανατίδου, ωστόσο η πρώτη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς αιφνιδιάζοντας τους πάντες τότε στο ριάλιτι.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έριξε τα βέλη της μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, όπου τη βλέπουμε να χορεύει στέλνοντας ένα μήνυμα στη Βίκυ Καγιά.

«Ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της», έγραψε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – _.Greek._.Editz._

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά κατά Βίκυς Καγιά

Σε τηλεοπτικές της δηλώσεις  στην εκπομπή Πρωινό μας η πρώην παίκτρια του GNTM ανέφερε: «Στο GNTM το έχουν πάει σε ριάλιτι και παίρνουν κόσμο με βάση την ιστορία που έχει να πουλήσει, οι κριτές έχουν χάσει τα πιστεύω τους. Η Βίκυ Καγιά είχε κάνει κάποια πολύ αρνητικά σχόλια για μένα, δεν μίλησα γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα», είπε η Μαραιγάπη Ξυπολιά για την Βίκυ Καγιά.

Η Κάτια Ταραμπάνκο πέταξε την μπηχτή της

Και η Κάτια Ταραμπάνκο καλεσμένη στο Happy Day σχολίασε για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM:  «Απ’ ότι βλέπω η Βίκυ Καγιά έμεινε μόνη στο τιμόνι, δεν υπάρχει γυναίκα γύρω της» παρατήρησε η Κάτια Ταραμπάνκο εξηγώντας πως η ίδια θα ήθελε να υπάρχει και μία δεύτερη γυναικεία γνώμη», είπε η νικήτρια του GNTM 2.

Η αλώβητη Βίκυ Καγιά

Απαντώντας μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Βίκυ Καγιά υπενθύμισε στα μοντέλα πως βρίσκεται πάντα εκεί, όποτε και εάν χρειαστούν να επικοινωνήσουν μαζί της.

«Μετά από τόσα χρόνια δεν αισθάνομαι πως πρέπει να απαντήσω για όλα αυτά. Πρέπει να ρωτήσεις τα ίδια τα κορίτσια  γιατί αισθάνονται έτσι, και τι υπάρχει πίσω αυτό, εγώ δεν ξέρω να σας πω .Όταν χρειαστεί μια κατεύθυνση και επικοινωνία, πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε. Αγαπώ πάρα πολύ τα νιάτα και τα νέα μοντέλα», απάντησε η Βίκυ Καγιά.


Πηγή