Θανάσης Βισκαδουράκης: Τι αναφέρει στο T-Live για την κλοπή του αυτοκινήτου του – «Μου κόπηκαν τα πόδια»


Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του Κατερίνα Γιώτα έπεσαν θύματα κλοπής, καθώς αποκάλυψαν με ανάρτησή τους στα social media, τους έκλεψαν το αυτοκίνητό τους κάτω από το σπίτι τους στην περιοχή του Περισσού.


Διαφ.


Ο γνωστός ηθοποιός βγήκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή T-Live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την περιπέτειά του αλλά και το πώς έμαθε πως ο δράστης έχει ταξιδέψει ως την… βόρεια Ελλάδα. 

«Πάει για Βουλγαρία το αμάξι. Είναι απίστευτο. Η ζωή σε κάνει και γελάς μέσα από δύσκολες καταστάσεις αλλά έγινε. Δεν το πίστευα. Το άκουγα από φίλους αλλά ήταν διακαής πόθος να μη γίνει σε μένα. Έλα όμως που συμβαίνει και σε εμάς, και σε εμένα και στον γείτονα. Το συναίσθημα είναι πολύ τραγικό, μου κόπηκαν τα πόδια.

Είναι η πρώτη φορά που το άφησα εδώ. Πήγα στην πρόβα για τον Μπακαλόγατο, κατέβηκα κάτω στις 16:30 και βλέπω ότι λείπει το αυτοκίνητο. Νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο, πήγα να το διασκεδάσω λίγο.  Λέω δεν μπορεί να έχει χαθεί τόσο μεγάλο αμάξι» περιέγραψε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο ηθοποιός έδειξε την λίστα με τα διόδια από τα οποία ο δράστης πέρασε με το αμάξι του.


Πηγή