Μοιάζει με κρητίκαρο αλλα δεν είναι: Αυτή είναι Η πραγματική καταγωγή του "Μαθιού" από το Σασμό


Μοιάζει με κρητίκαρο αλλα δεν είναι: Αυτή είναι Η πραγματική καταγωγή του "Μαθιού" από το Σασμό


Διαφ.




Δημήτρης Λάλος: Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει μπει για τα καλά στις ζωές των τηλεθεατών τα τελευταία δύο χρόνια με το Σασμό και ο κόσμος περιμένει εναγωνίως κάθε του κίνηση. Ο Μαθιός είναι ένας από τους τους χαρακτήρες της σειράς που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και με την ερμηνεία του ως ηθοποιός αλλά και ως χαρακτήρας του έργου για το πόσο αγαπά τους δικούς του ανθρώπους και πως θυσίασε τα πάντα για τον μεγάλο του έρωτα και πήγε κόντρα σε όλα.

Δημήτρης Λάλος: Ο ρόλος στο Σασμό

Ο Δημήτρης Λάλος από πέρυσι είναι ο αγαπημένος τηλεοπτικός «Μαθιός» στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Ήδη από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, το κοινό ξετρελάθηκε με τον χαρακτήρα του καθώς και με τον τηλεοπτικό του έρωτα με την Βασιλική. Ο επιτυχημένος ηθοποιός από την πρώτη στιγμή δέθηκε με τον ρόλο του, ενώ κατάφερε να αγκαλιάσει την κρητική καταγωγή και αγάπησε το νησί. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το επέλεξε για τις καλοκαιρινές διακοπές του με την οικογένειά του.

Η αληθινή καταγωγή του Δημήτρη Λάλου του Σασμού

Όσο κι αν μοιάζει λοιπόν με Κρητικό ο Δημήτρης Λάλος, δεν είναι. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός γεννήθηκε στο Βόλο. Σε ηλικία 8 χρονών πήγε με την οικογένειά του στη Γερμανία, όπου και έμεινε έως τα 18 του. Αφότου επέστρεψε στην Ελλάδα, έτυχε να παρακολουθήσει την παράσταση «Suburbia» της Ελένης Σκότη, στο θέατρο Φούρνος και τότε πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική. Σε συνεργασία με την Ελένη Σκότη και τον Γιώργο Χατζηνικολάου έχτισαν το θέατρο «Επί Κολωνώ».

Δημήτρης Λάλος: καριέρα:

Στα χρόνια που ακολούθησαν πρωταγωνίστησε σε έργα του παγκοσμίου ρεπερτορίου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ελένης Σκότη κυρίως, αλλά και του Γιώργου Παλούμπη. Χαρακτηριστικές παραστάσεις στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει είναι: «Bug» του Tracy Letts, «Rottweiler» του Guillermo Heras, «La Chunga» του Mario Vargas Llosa, «Κίεβο» του Sergio Blanco, «Αλεπούδες» της Dawn King κ.α.

Για την παράσταση «La Chunga» τιμήθηκε, το 2012, με το Βραβείο «Δημήτρης Χορν», το οποίο απονέμεται στον καλύτερο νέο ηθοποιό της σεζόν που πέρασε. Το 2014, συμμετείχε στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού από το Αθηνόραμα, όπου και έλαβε το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού, για την παράσταση «Αλεπούδες».

Ακολούθησαν δύο συνεργασίες με το Εθνικό Θέατρο, με σκηνοθέτες τους διεθνούς φήμης Ludovic Lagarde και Olivier Py, στις παραστάσεις «Δυτική Αποβάθρα» και «Βιτριόλι» αντίστοιχα. Το «Βιτριόλι», μάλιστα, αποτέλεσε την πρώτη συμμετοχή του Εθνικού Θεάτρου στο Φεστιβάλ της Αβινιόν.


Πηγή