Κοστίζει πάνω από 1000 ευρώ, σου βρήκαμε ίδιο με 30: Το απίθανο μαύρο φόρεμα της Καγιά που ψάχνουν όλες οι influencers


Κοστίζει πάνω από 1000 ευρώ, σου βρήκαμε ίδιο με 30: Το απίθανο μαύρο φόρεμα της Καγιά που ψάχνουν όλες οι influencers


Διαφ.




Βίκυ Καγιά: Το γνωστό μοντέλο παρά τις πολλές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πάντα μία κομψή και καλοντυμένη κυρία της τηλεόρασης αλλά και εκτός αυτής. Η Βίκυ Καγιά, σύζυγος του Ηλία Κρασά, είναι μητέρα δύο παιδιών, της Μπιάνκα και του Κάρολου και η καθημερινότητά της εκτός από τα παιδιά και την οικογένειά της περιλαμβάνει φωτογραφίσεις, γυρίσματα και auditions για το ριάλιτι μοντέλων.

Χθες 19/09/2022 ήταν η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου και αγαπημένου reality, GNTM 5. Με κεντρική παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, φέτος θα δούμε συγκλονιστικές εμφανίσεις στη μεγάλη οθόνη. Φυσικά στην πρεμιέρα δε θα μπορούσε να μην είναι υπέρκομψη. Πάμε να δούμε τι φόρεσε και εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

Τι φόρεσε η Βίκυ Καγιά στη πρεμιέρα του GNTM;

Επέλεξε ένα μαύρο, mini, ασύμμετρο, cut-out φόρεμα, με κοψίματα σε όλο το μήκος του. Έχει βάτες και λεπτομέρεια από το ίδιο ύφασμα που κρέμεται στο μπροστινό μέρος. Είναι από μία από τις αγαπημένες μου εταιρίες ρούχων, την The Attico, ονομάζεται “Brigit black mini dress” και η τιμή του ανέρχεται στα 1.090 €. Το συνδύασε πολύ σωστά με μαύρα ψηλοτάκουνα mules. Το Zara έχει το ίδιο σχεδόν φόρεμα. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν έχει τα κοψίματα και η τιμή του ανέρχεται στα 29,95 € μόνο. Πρόκειται για αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία (κωδικός: 4688/213).


Πηγή