Madrugada: Λίγο πριν την τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο μας έδωσαν μια γεύση από όσα έχουν ετοιμάσει


Δύο μόλις μέρες πριν την πολυαναμενόμενη συναυλία των Madrugada που θα δοθεί στο Καλλιμάρμαρο, τα μέλη του συγκροτήματος παραχώρησαν μια ανοιχτή συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.


Διαφ.


Το αγαπημένο συγκρότημα από τη Νορβηγία που είχε βρεθεί στη χώρα μας το 2019 για ένα live που κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία, επιστρέφει ξανά στη χώρα μας στις 24/9, αυτή τη φορά σε έναν χώρο ιερό, το Παναθηναϊκό Στάδιο.

 

Οι Madrugada που έχουν χαρακτηρίσει “ερωτική” τη σχέση τους με το ελληνικό κοινό, εμφανίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου χαλαροί αλλά παράλληλα επιβλητικοί, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν με όποιον τους το ζήτησε.

Τη συνέντευξη Τύπου καλωσόρισε η Πρέσβης της Νορβηγίας, ενώ μαζί τους βρέθηκε η Ελληνο-νορβηγή Amanda Tenfjord (Αμάντα Γεωργιάδη), που εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Eurovision την περασμένη χρονιά και θα αποτελέσει το opening act της συναυλίας. Special guest στο live των Madrugada, θα είναι η Νορβηγή Ane Brune που έστειλε το δικό της μήνυμα για την επερχόμενη συναυλία μέσω ενός μικρού βίντεο.

Μέσα σε όλα όσα είπαν οι Madrugada στη συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψαν πως στόχος τους γι’ αυτή τη συναυλία είναι να συνδυάσουν τον “σκοτεινό” ήχο της μπάντας με τη δραματικότητα που διακατέχει το Παναθηναϊκό Στάδιο και εκμυστηρεύτηκαν πως σε δυο κομμάτια πρόκειται να δούμε να συμμετέχει και μια πολυφωνική ορχήστρα.

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η αναφορά στο όνομα του αδικοχαμένου κιθαρίστα του συγκροτήματος, R.Buras. Οι Madrugada αναφέρθηκαν με λόγια αγάπης για τον χαρακτήρα αλλά και τις συνθετικές ικανότητες του Buras, ενώ με μεγάλη ειλικρίνεια δήλωσαν ότι τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς αυτόν.

Φωτογραφίες: NDP/Θωμάς Δασκαλάκης


Πηγή