Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Μ. Μπότσαρη – Στο νοσοκομείο γυναίκα με ελαφρά εγκαύματα


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρά εγκαύματα στα χέρια, γυναίκα που βρισκόταν σε διαμέρισμα στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, όπου ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Νεκρά βρέθηκαν στην κουζίνα του διαμερίσματος δύο σκυλάκια.


Διαφ.


Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την καταγγελία σε ινστιτούτο ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη.

«Πρόσεξε να μην του άρεσε τόσο ώστε να το κυκλοφορήσει στα περίπτερα»: Όταν Κανάκης και Ράδιο Αρβύλα «απαντούσαν» στις απορίες γυναικών για βιντεοσκόπηση ερωτικών συνευρέσεων

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Πρόσεξε να μην του άρεσε τόσο ώστε να το κυκλοφορήσει στα περίπτερα»: Όταν Κανάκης και Ράδιο Αρβύλα «απαντούσαν» στις απορίες γυναικών για βιντεοσκόπηση ερωτικών συνευρέσεων

Στο σημείο επιχείρησαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι υδροφόρα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, οι οποίοι κατέφεραν να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο. Συνολικά έξι ένοικοι της πολυκατοικίας χρειάστηκε να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.

Για λόγους ασφαλείας είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μάρκου Μπότσαρη.

Θρίλερ στην Κόρινθο: Τραγωδία με 6χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επίσκεψη στην παραλία μιας εξάχρονης, η οποία συνοδευόταν από τον πατέρα της. Η βουτιά της έμελλε να είναι η τελευταία, με τον άτυχο πατέρα να αντικρίζει πνιγμένη την κόρη του, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα korinthostv.gr.

Ειδικότερα, το κοριτσάκι μπήκε στη θάλασσα για βουτιά και, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, πνίγηκε. Άμεσα ενημερώθηκε ασθενοφόρο όπου έσπευσε στο σημείο με δύο διασώστες.

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

 Θρίλερ στην Κόρινθο: Τραγωδία με 6χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε

Οι ίδιοι έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να το επαναφέρουν στη ζωή. Στη συνέχεια, μετέφεραν το εξάχρονο κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Οι γονείς της εξάχρονης έδωσαν καταθέσεις στο λιμεναρχείο Iσθμίας όπου έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Καταιγίδα στην Αττική: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για αυτοκίνητο που «έμεινε» στην Καλυφτάκη - Επέβαινε τετραμελής οικογένεια

Το πιο σημαντικό από αυτά ήταν όταν ένα αυτοκίνητο με μια τετραμελή οικογένεια ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης λίγο μετά τη γέφυρα Καλυφτάκη, προκαλώντας την επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Άμεσα απομακρύνθηκαν από το σημείο η μητέρα και τα παιδιά. Μέχρι αυτή την ώρα η πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 20 κλήσεις από περιοχές της Αττικής.


Πηγή