Δύο νέα μετάλλια για την Ελλάδα στην κολύμβηση – «Χάλκινος» ο Γκολομέεβ «ασημένιος» ο Απόστολος Χρήστου


Τα χνάρια του Μίλτου Τεντόγλου και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη ακολούθησε και ο Απόστολος Χρήστου ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 100 μέτρα ύπτιο και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης της Ρώμης.


Διαφ.


Ο Απόστολος Χρήστου ένα 24ωρο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 50 μέτρα ύπτιο, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα, προσθέτοντας άλλη μια διάκριση στο παλμαρέ των επιτυχιών του.

Ο σπουδαίος Έλληνας κολυμβητής έδωσε μάχη μέχρι τέλους με τον τρομερό Τόμας Τσεκόν για το χρυσό μετάλλιο. Τελικά ο Ιταλός για μόλις τρία δεύτερα κατέκτησε την πρώτη θέση (52.21) με τον Απόστολο Χρήστου (52.24), να χάνει την πρώτη θέση στη κόψη του ξυραφιού.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Γιοάν Εντογέ Μπρουάρντ με χρόνο 52.94, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι φιναλίστ τερμάτισαν με χρόνο περισσότερο από 53 δεύτερα.

Νωρίτερα, ο Κριστιάν Γκολομέεβ, τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης.


Πηγή