Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Full in love στις πρώτες διακοπές τους μετά το Survivor


Ο Στάθης Σχίζας μετά από σχεδόν 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, ωστόσο η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή του αυτή τη στιγμή είναι η σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.


Διαφ.


Ο 30χρονος επιχειρηματίας βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, η οποία τον στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια του reality επιβίωσης, ανυπομονώντας να γυρίσει πίσω με το μεγάλο έπαθλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανυπομονούσε να ξεκινήσει τις διακοπές του, ωστόσο και οι δύο είχαν αποφασίσει να επιλέξουν ένα ήρεμο προορισμό και όχι κάποιο από τα κοσμοπολίτικα νησιά, καθώς ήθελαν να περάσουν χρόνο η δυο τους και να ζήσουν τον έρωτά τους ελεύθερα.

Οι δυο τους μπορεί να επέλεξαν ένα ήσυχο μέρος για τις διακοπές τους, ωστόσο, παραμένουν ενεργοί στα social media, αφού θέλουν να μοιραστεί όμορφες στιγμές της ημέρας τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Τελικά ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέλεξαν να περάσουν το πρώτο μέρος των διακοπών τους στη Σάμο, απολαμβάνοντας τις όμορφες παραλίες του νησιού, αλλά και τις ρομαντικές βόλτες στα γραφικά σοκάκια του.

 

 

Ο Στάθης Σχίζας σε ένα διάλλειμα που έκανε με την αγαπημένη του για χαλάρωση στο ξενοδοχείο τους, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A, για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων απάντησε αν θα παντρευτεί σύντομα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποκάλυψε αν είναι ζηλιάρα ενώ εξομολογήθηκε πως είναι η γυναίκα της ζωής της.


Πηγή