Survivor 5 – Χρήστος Δάντης: «Μου έβγαλε την ψυχή, έχω περάσει πολύ δύσκολα…» – Στο πλευρό του η Ασημίνα


Ο Χρήστος Δάντης τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την πολύ νεότερη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, που διαγωνίζεται στο Survivor 5.


Διαφ.


Ο ίδιος δεν έχει κρύψει στιγμή τον έρωτά του για την ποδοσφαιρίστρια, ενώ βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει θέση για να προστατέψει την αγαπημένη του.

Στο Survivor All Star η... Φαίη Σκορδά! Η κίνηση ματ μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 που θα απογειώσει την τηλεθέαση

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Στο Survivor All Star η... Φαίη Σκορδά! Η κίνηση ματ μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 που θα απογειώσει την τηλεθέαση

Μάλιστα, η διαφορά ηλικίας δεν είναι εμπόδιο μεταξύ τους, καθώς τα χρόνια που είναι μαζί δεν είναι και λίγα.

Survivor 5 Χρήστος Δάντης Ασημίνα

Χρήστος Δάντης: «Μου έβγαλε την ψυχή...»

Την συνεργασία εκείνη που με τίποτα δεν θέλει να θυμάται, αποκάλυψε ο Χρήστος Δάντης πριν μερικά χρόνια.

Ο τραγουδιστής, καλεσμένος στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού, είχε μιλήσει για τη συνεργασία που θέλει να ξεχάσει, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομα του καλλιτέχνη.

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

«Υπάρχει συνεργασία που δεν θέλω να θυμάμαι. Μου έβγαλε την ψυχή, έχω περάσει πολύ δύσκολα. Δηλαδή με ανθρώπους που τους γνώρισα στο νηπιαγωγείο, πέρασαν μπροστά και μου έλεγαν 'ξέρεις, εικοσιπέντε λεπτά έχεις' και κατέβαινα στα είκοσι δυο.

Έχω περάσει πολλά τέτοια… πολλά», είπε τραγουδιστής μεταξύ άλλων δίχως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το άγριο ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη για την προσωπική του ζωή

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου 2/7 μέσα από το «Chart Show» τους 30 πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς από το 1995 έως σήμερα. Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος αποτελεί ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της χώρας μας, που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τραγούδια του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Χρήστου Δάντη, προβλήθηκε στο «Chart Show» ένας πίνακας με τα στοιχεία της καριέρας του, όπως τα τραγούδια που έχει γράψει και συνθέσει αλλά και τους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει. Παράλληλα, έγινε αναφορά στην προσωπική ζωή του δημοφιλούς καλλιτέχνη, αναφέροντας τον αριθμό των γάμων που έχει κάνει και τα παιδιά που έχει αποκτήσει.

Η αναφορά σε αυτό το κομμάτι της ζωής του ενόχλησε ιδιαίτερα τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

ξέσπασμα δάντη chart show

Η αιχμηρή απάντηση του Χρήστου Δάντη

«Το γεγονός ότι στα credits που με αφορούν αναφέρετε τους γάμους μου, σας κάνει όχι μόνο αναξιόπιστους αλλά ρατσιστές. Κατηγοριοποίηση και ρατσισμός λέγεται αυτό. Δηλαδή, εάν ήμουν ομοφυλόφιλος, θα το αναφέρατε ή θα φοβόσασταν τις αντίστοιχες οργανώσεις; Συμπληρώστε τότε, για να είστε ακριβείς ότι έχω σχέση με μια γυναίκα μικρότερη κατά 33 έτη. Κατίνες», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.


Πηγή