Άγριες Μέλισσες: Εκτός εαυτού ο Δούκας – Απειλεί με όπλο τον Ακύλα – "Έχεις 10 δευτερόλεπτα να εξαφανιστείς"


Όσο πλησιάζουν στο θανάσιμο τέλος, οι “Άγριες Μέλισσες”, σοκάρουν ακόμα περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις. Στο σημερινό επεισόδιο ο Δούκας μαθαίνει ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή, ενώ έπειτα θα απειλήσει την Ακύλα με όπλο. Ποια θα είναι τελικά η κατάληξη;


Διαφ.


Τι θα δούμε στο αποψινό (2/6) επεισόδιο

Επεισόδιο 124

Survivor trailer 02/06: Ανακοινώνει την αποχώρηση βόμβα ο Γιώργος Λιανός και «παγώνουν» οι παίκτες! Ανατρεπτικό φινάλε

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 02/06: Ανακοινώνει την αποχώρηση βόμβα ο Γιώργος Λιανός και «παγώνουν» οι παίκτες! Ανατρεπτικό φινάλε

Ο Κωνσταντής κι ο Νικηφόρος δεν δέχονται τον εκβιασμό του Μοσχοβάκη και εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν απ’ το έργο του αεροδρομίου.

Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα ότι πίσω απ’ την απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή βρισκόταν ο Μεγαρίτης, ενώ το σχέδιο της Πηνελόπης να βρει τον Ρακιτζή ναυαγεί γι’ άλλη μια φορά. Η Αιμιλία φέρνει μια ευχάριστη είδηση στον Λάμπρο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη θέτουν σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο…

Δείτε το trailer

Άγριες Μέλισσες: Βουίζει ο τόπος για τον φόνο - Τεράστια αναστάτωση στο χωριό

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (1/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και ο φόνος του Ξανθού γίνεται πρώτο θέμα σε όλες τις εφημερίδες και οι φήμες στο χωριό οργιάζουν.

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

Τι θα δούμε σήμερα (1/6) στις Άγριες Μέλισσες

Οι εφημερίδες έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε όλο το χωριό. Η Ελένη και ο Λάμπρος αποφεύγουν να πάρουν θέση. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο παρά τις συμβουλές του Φραγκούδη. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσουν τον Μοσχοβάκη που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος. Ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο. Που θα οδηγήσει αυτή η η ανάκριση;

''Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες''

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 30/5 ο γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψαν φυσικά να τον ρωτήσουν για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε κληθεί να σχολιάσει και τον χαρακτήρα του ως Ακύλας στη σειρά δίνοντας μια απάντηση που αιφνιδίασε πολλούς. Η βασική ερώτηση που απασχόλησε ήταν μία: ''Ti θα γίνει στο τέλος''.

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Δηλαδή, εγώ διαβάζοντάς το, πραγματικά έκλαψα. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό, όλα αυτά που συμβαίνουν», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε:

«Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα στα οποία εσύ θεωρείς ότι πρέπει να γίνει και όλοι έχουμε ένα κοινό αισθητήριο. Αυτό μπορώ να σου πω μόνο». Όσο για το αν θα τιμωρηθούν οι κακοί στις Άγριες Μέλισσες, ο ηθοποιός είπε: «Σε ένα σίριαλ που η μυθοπλασία κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, είμαστε συνεπείς. Πάντα νικάει ο έρωτας».

Πηγή: youweekly.gr