Την επισκέφτηκε στην Αθήνα – Η τρυφερή ανάρτηση της Χρηστίδου με τον μπαμπά της 4 μήνες μετά τον θάνατο της μαμάς της


Την επισκέφτηκε στην Αθήνα – Η τρυφερή ανάρτηση της Χρηστίδου με τον μπαμπά της 4 μήνες μετά τον θάνατο της μαμάς της


Διαφ.


Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μια πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό, που την παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και έχει σαν γραμμή της να μοιράζεται μαζί τους τόσο τα ευχάριστα νέα της όσο και τα δυσάρεστα. Μάλιστα μετά τον χαμό της μητέρας της δε δίστασε να ξεσπάσει δημόσια, όταν ένιωσε πως υπερθίγεται ένα τόσο προσωπικό της θέμα.



Δίνοντας σε κάθε περίπτωση χρόνο στον εαυτό της σχετικά με το βαρύ πένθος, που βίωσε δείχνει να εξοικειώνεται με την απώλεια, προσπαθώντας να πιαστεί από όσα της δίνουν δύναμη και την γεμίζουν. Ο μπαμπάς της, που μένει στη Θεσσαλονίκη είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα και μέσα από ανάρτηση της στο instagram έκανε γνωστό πως την επισκέφτηκε στην Αθήνα και γευμάτισαν μαζί σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Η Σίσσύ Χρηστίδου μας δείχνει τον μπαμπά της

”Ρίγη συγκίνησης” με το σπαρακτικό μήνυμα της Χρηστίδου για τη μητέρα της
H Σίσσυ Χρηστίδου την Κυριακή 8/5 από τη μία γιόρταζε λόγω του ρόλου της τη γιορτή της μητέρας και από την άλλη θρηνούσε για την πολύ φρέσκια απώλεια της μανούλας της. Η παρουσιάστρια παρ’ όλα αυτά στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, αποφάσισε να ευχαριστήσει τον Μαραντίνη, γιατί χάρει σε εκείνον γιορτάζει κάθε χρόνο τέτοια ημέρα.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής όμως έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media αναφορικά με τον θάνατο της μαμάς της, από τον οποίο έχουν περάσει 3 μήνες. Με μια σειρά φωτογραφιών τους, έγραψε ένα πολύ τρυφερό και παράλληλα συγκινητικό μήνυμα καρδιάς.

«Ο χρόνος είναι αδίστακτος, δεν είναι γιατρός..Σ´αγαπάμε πολύ και μας λείπεις αφόρητα.. Όμως δεν πονάς πια.. Και αυτό τα κάνει όλα λίγο πιο υποφερτά.. Συνέχισε το ταξίδι σου μαμά.. Και μείνε ήσυχη.. εδώ κάτω όλοι μας θα είμαστε καλά.. και πάντα εσύ μαζί μας..».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)


Πηγή