Σκύλος βρέθηκε μεταξύ ζωής και θανάτου σε γέφυρα και σώθηκε από ποδηλάτες


Σκύλος βρέθηκε μεταξύ ζωής και θανάτου σε γέφυρα και σώθηκε από ποδηλάτες


Διαφ.


Μια ομάδα ποδηλατών συναντιέται κάθε Δευτέρα για τη συνηθισμένη βόλτα με το ποδήλατο και για περίπου 4 χρόνια μια βόλτα δεν έχει αναβληθεί ή διακοπεί ποτέ, αλλά οι ποδηλάτες έπρεπε να κάνουν μια εξαίρεση όταν σε μια γέφυρα είδαν ένα τρομοκρατημένο σκυλί να κολλάει ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο.



Μετά από περίπου 48 χιλιόμετρα πετάλι στο ταξίδι προς το Ντάλας και μετά πίσω, η ομάδα πολλών ποδηλατών παρατήρησε μια γυναίκα να ουρλιάζει κατά την άφιξη σε μια υδρορροή στη γέφυρα.

Προφανώς, μάλιστα, η γυναίκα είχε σταματήσει με το αυτοκίνητο και έψαχνε για βοήθεια , παρατηρώντας προσεκτικά, οι ποδηλάτες κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και παρατήρησαν ένα σκυλί κρεμασμένο σε τσιμεντένια δοκό ύψους λίγο κάτω από 10 μέτρα.

Φαινόταν ότι δεν υπήρχε λύση για να σωθεί το φτωχό κολλημένο σκυλί , ο μικρός δεν θα μπορούσε ποτέ να επιστρέψει χωρίς τη βοήθεια κάποιου και αν συνέχιζε να περπατά μπροστά θα είχε πέσει με πολύ λίγες πιθανότητες να σώσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις ιστορίες ενός από τους ποδηλάτες, το βλέμμα της γυναίκας ήταν απελπισμένο , έτσι ένα άλλο μέλος της ομάδας αποφάσισε να πάρει μια σκάλα από ένα από τα φορτηγά που μαζί τους είχαν σταματήσει στο σημείο και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη διάσωση. Για να σώσει το τρομαγμένο σκυλί, που είχε γλιστρήσει κάτω από τη τσιμεντένια πλάκα για να μην φαίνεται.

Φαίνεται ότι ο σκύλος πέρασε πάνω από 15 λεπτά κρεμασμένος στον αέρα και οι εικόνες που τραβήχτηκαν με κινητό δείχνουν πόσο φοβόταν ο μικρός.

Μάλιστα, ο ποδηλάτης έφτασε στη τσιμεντένια πλάκα και τοποθετήθηκε στο ύψος του σκύλου για να προσπαθήσει να τον ηρεμήσει, καταφέρνοντας τελικά να εξασφαλίσει ότι ο σκύλος θα μπορούσε να τον εμπιστευτεί.

Ο ποδηλάτης, ο κ. Williamson , μάλιστα δήλωσε: «Μόλις έφτασα εκεί την ηρέμησα και την άρπαξα, η στιγμή ήταν απερίγραπτη» ο άνδρας σήκωσε το σκυλί από το πόδι του, προσέχοντας πολύ να μην τον αφήσει.

Αμέσως όλη η ομάδα των ποδηλατών κοίταξε έξω στη γέφυρα βοηθώντας τον σύντροφό τους να τραβήξει το καημένο, φοβισμένο σκυλί.

«Τρεις από εμάς έσκυψαν στο πλάι του κιγκλιδώματος και την αγκάλιασαν σαν μωρό και καθίσαμε να την ηρεμήσουμε αργότερα», είπε η Ρόμπινσον η μοναδική γυναίκα στην ομάδα. «Ήταν απλώς ανακούφιση . »

Ο σκύλος που αποδείχθηκε ότι ήταν αδεσποτάκι πήρε το όνομα Μο προς τιμήν της Μόρια Γουίλσον , μιας πρόσφατα αποθανούσας επαγγελματία ποδηλάτη.

Μετά τη δραματική εμπειρία , ο σκύλος βρήκε αμέσως ανάδοχη οικογένεια και η Saving Hope Rescue στο Φορτ Γουόρθ συγκεντρώνει κεφάλαια για να καλύψει τα έξοδα της φροντίδας του.

 


Πηγή