Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια — 14 Υπέροχες Φωτογραφίες Από Τον Γάμο Τους


Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια — 14 Υπέροχες Φωτογραφίες Από Τον Γάμο Τους


Διαφ.


Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια | 14 Υπέροχες Φωτογραφίες Από Τον Γάμο Τους

Ήταν όλα όπως τα είχαν φανταστεί.. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο μετά από 2,5 χρόνια σχέσης.Το ζευγάρι έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια κοινής πορείας παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και με κουμπάρο του τον Γιώργο Κατσινόπουλο στη βίλα Μπιάνκα στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το βράδυ της ίδιας μέρας έκαναν την πρώτη τους κοινή ανάρτηση γράφοντας στα social media: «Αυτά από εμάς…. Και στα δικα σας!», ενώ παράλληλα δημοσίευσαν μια σειρά από φωτογραφίες. Σε μια από αυτές οι νεόνυμφοι ανταλλάσσουν ένα φιλί γεμάτο πάθος, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα ποζάρουν με τον γιο της, Κρίστη, ή τον κουμπάρο τους, αλλά και όλα τα πρόσωπα της οικογένειάς τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)


Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια τους ξεκίνησαν μαζί από το σπίτι με προορισμό τη βίλα όπου παντρεύτηκαν, με τον Γιώργο Κατσινόπουλο να βρίσκεται εκεί κάνοντάς τους αστεία. Την ώρα του γάμου τους, ο Γιώργος Μαυρίδης γονάτισε για ακόμα μια φορά μπροστά στην αγαπημένη του ζητώντας τη να τον παντρευτεί.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

«Όταν πάρεις την απόφαση να είσαι με έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς και θέλεις να συγκατοικείς και να είναι ο σύντροφός σου, λες ότι με αυτόν θα συνεχίσω. Ξεκινάς έτσι και στην πορεία φαίνονται τα υπόλοιπα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρω μια γυναίκα που θα ζήσω μαζί της το υπόλοιπο της ζωής μου. Η συγκατοίκηση και η συντροφικότητα έρχονται στην πορεία, πρέπει να στο βγάλει και ο άνθρωπός σου. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια», είχε εκμυστηρευτεί τον περασμένο Ιανουάριο ο Γιώργος Μαυρίδης για την Κρίστη Καθάργια.


Πηγή