Survivor 5: Για ποτό Μαρία Αντωνά και Σοφιάννα Αβραμάκη – Οι συζητήσεις για τον Άρη Σοϊλέδη


Λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Αθήνα από τον Άγιο Δομίνικο, η Σοφιάννα Αβραμάκη συναντήθηκε με την Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους είχαν πολλά να πουν καθώς τις τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετοί αυτοί που σχολίασαν στo Survivor 5 πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε Σοφιάννα και Άρη Σοϊλέδη, με πρώτο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.


Διαφ.


Οι δύο κυρίες απάντησαν σε όλες αυτές τις φήμες με έναν πολύ απλό τρόπο. Πόζαραν μαζί στο Instagram και έδειξαν πως στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τίποτα περίεργο και πως οι δυο τους έχουν μια χαρά σχέσεις.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Για μπανάκι μαζί, της φιλούσε τα χέρια – Ζευγάρι με παίκτρια του GNTM ο Γιώργος Σαμπάνης

Τα είπαν περί Σοϊλέδη Αντωνά και Σοφιάννα

«Τελικά βάλαμε καφέ και τα είπαμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σοφιάννα, πετώντας ξεκάθαρα σπόντα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος έλεγε «φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα» και αναφερόταν στον Άρη Σοϊλέδη και εκείνη.

Η εξομολόγηση για τον Σοϊλέδη

Η Σοφιάνα Αβραμάκη λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην Ελλάδα φανερά ανανεωμένη και μαυρισμένη, παραχώρησε συνέντευξη στο Όλα Γκουντ, την οποία είδαμε το Σάββατο 7/5. Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 μίλησε ανοιχτά για όσα της καταλογίστηκαν σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση – φλερτ με τον Άρη ΣοΪλέδη.

Η κοπέλα απάντησε για άλλη μία φορά πως νιώθει φοβερά εκτεθειμένη και πως θα ήθελε να διαψεύσει τα όσα έχουν ειπωθεί. Μάλιστα τόνισε πως αυτή τη στιγμή στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η σύντροφο του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά και όχι εκείνη.

«Έχει αφήσει υπονοούμενα κι ο Τάκης κι η Βρισηίδα. Ο μόνος που βγήκε κι είπε ότι σχολίασε κάτι τέτοιο είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος ανέφερε πως το έκανε για τρολ. Κατάλαβε το βάρος της πράξης του κι είπε πως θα αποκαταστήσει την αλήθεια. Ίσως κατευθύνθηκε να τα πει. Και για μια κοπέλα, που είναι ελεύθερη και μπορεί να τη συνοδεύει αυτή η ρετσινιά. Αυτή κουβαλά το μεγαλύτερο φορτίο από όσα έχουν βγει προς τα έξω» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Ο Άρης μέρα νύχτα ξυπνούσε με το δικό της όνομα και μας έχει πει κάθε λεπτομέρεια της σχέσης τους. Την υπεραγαπά κι όλα τα κάνει για την ίδια και την οικογένειά του. Δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, ούτε έχει ειπωθεί κάτι πονηρό ανάμεσά μας. Δεν έχουμε απομονωθεί ποτέ» συμπλήρωσε η Σοφιάνα Αβραμάκη.


Πηγή