Survivor 5: O Σοϊλέδης ''ξεσκεπάζει'' το νέο σχέδιο Μαρτίκα – Είχε πρόγραμμα για 3 βδομάδες μπροστά


Νέες εξελίξεις είδαμε στο σημερινό 8/5 επεισόδιο του Survivor 5 με του παίκτες της κόκκινης ομάδας να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας.


Διαφ.


Και αφού λοιπόν η Ασημίνα βγήκε στον τάκο για αγωνιστικούς λόγους, και όμως, ο Άρης πήρε το λόγο και ξεσκέπασε άλλο ένα σχέδιο Μαρτίκας, το οποίο είχε οργανώσει καλά στις βόλτες τους στο δάσος. Το όλο σχέδιο λοιπόν, έβλεπε 3 βδομάδες μπροστά και σκοπό είχε να διώξει και τη Βρισηίδα από το παιχνίδι ακόμα και αν της κάνει τα γλυκά μάτια.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Για μπανάκι μαζί, της φιλούσε τα χέρια – Ζευγάρι με παίκτρια του GNTM ο Γιώργος Σαμπάνης

O Άρης Σοϊλέδης εκθέτει τον Σπύρο Μαρτίκα στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5

«Μαρία σ’ αγαπώ» φώναζε ο Άρης – Τραγική ειρωνεία η απάντηση του Εμμανουήλ

Στο 8/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε στον αγώνα ασυλίας να κερδίζει η μπλε ομάδα, όπως σας το είχαμε πει εμείς πρώτοι. Και ενώ λοιπό όλοι παίκτες έβαζαν τα δυνατά τους να κερδίσουν, μια από τις αντρικές νίκες ήταν του Άρη και θέλησε να την αφιερώσει ξανά στην Μαρία Αντωνά.

Θέλοντας λοιπόν να δείξει στην κοπέλα του πως παρά τα όσα έχουν ακουστεί εξακολουθεί να την σκέφτεται ζήτησε από τους συμπαίκτες του να φωνάξουν το όνομα της, με τον ίδιο να λέει «Μαρία σ’ αγαπώ». Σε αυτή τη δήλωση λοιπόν παρενέβη ο Εμμανουήλ λέγοντας πως και εκείνος την αγαπάει, τι στιγμή που έβαζε εμπόδια στη σχέση τους.


Πηγή