Χανιά: Μεγαλοστέλεχος Της Audi Παραιτήθηκε Ζει Σαν Ερημίτης Στη Γαύδο!


Χανιά: Μεγαλοστέλεχος Της Audi Παραιτήθηκε Ζει Σαν Ερημίτης Στη Γαύδο!


Διαφ.


Χανιά: Μεγαλοστέλεχος Της Audi Παραιτήθηκε Ζει Σαν Ερημίτης Στη Γαύδο!

Ένα μεγαλοστέλεχος της Audi, παράτησε τη δουλειά του, άλλαξε μέχρι και το όνομά του και αφού περιπλανήθηκε, βρήκε τελικά καταφύγιο στη Γαύδο!



Τρία χρόνια έχουν περάσει από την επιλογή του αυτή για άρδην αλλαγή καθημερινότητας και καθόλου δε φαίνεται να το έχει μετανιώσει!

Έχει χάσει πολλά κιλά, φαίνεται ότι πια ζει σαν ασκητής… Πλένεται με το νερό από το πηγάδι, τρέφεται μόνο με χόρτα και δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Στη Γαύδο υπολογίζεται ότι διαβιούν περίπου 100 ερημίτες, μακριά από την ύλη, την τεχνολογία και τον καπιταλισμό, σαν αληθινοί survivors! Το εντυπωσιακό δε, είναι ότι αυτό έχει συμβεί “από μόνο του”, δεν είναι κάποια οργανωμένη κοινωνία που αποφάσισε να αποσχιστεί από το σύνηθες, σε μια ετεροτοπία. Είναι η νοτιότερη εσχατιά της Ευρώπης και θυμίζει Αφρική σε πολλά περισσότερα τελικά!

Εντωμεταξύ αφιέρωμα στους “Survivors” της Γαύδου κάνει απόψε η εκπομπή Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Η εκπομπή ταξίδεψε στο νοτιότερο ελληνικό, αλλά και ευρωπαϊκό άκρο και συνάντησε εκείνους που παράτησαν τη ζωή στην πόλη για να ζήσουν ως άλλοι Ροβινσώνες στις εξωτικές παραλίες της Γαύδου!

Άνθρωποι από διάφορα σημεία της Ευρώπης μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ για την απόφασή τους να αφήσουν ζωή και καριέρα στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της Γηραιάς Ηπείρου και να εγκατασταθούν μόνιμα στο νησί – παράδεισο, όπως πολλοί το αποκαλούν!


Πηγή