Άτακτη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το καυτό ατύχημα με το στήθος – Όταν τα πέταξε όλα στον τηλεοπτικό αέρα (Video) – MEDIA & TV


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Από τότε που ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία στο ALTER ξεχώρισε για την εμφάνισή της και μέχρι σήμερα συνεχίζει ακάθεκτη.


Διαφ.


Δείτε επίσης: Το έριξε έξω η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το καυτό τσιφτετέλι που «γκρέμισε» το πλατό (Video)

Survivor spoiler 14/04: Θρίλερ με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στον Άγιο Δομίνικο - Μια ανάσα από την έξοδο

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 14/04: Θρίλερ με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στον Άγιο Δομίνικο - Μια ανάσα από την έξοδο

Σε ένα σπάνιο βίντεο από τότε που η Σταματίνα παρουσίαζε μαζί με το Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή Showbiz news στο κανάλι του AlLTER πριν από πολλά χρόνια, είχε συμβεί ένα καυτό ατύχημα.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει πάνω από 2 εκατ. views και ο λόγος; Η αποκαλυπτική εμφάνιση της παρουσιάστριας. Φορούσε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, τόσο που το στήθος της βγήκε στη φόρα και ο συμπαρουσιαστής πήγε σε διαφημίσεις λέγοντας: "Το αριστερό ολοστρόγγυλο είναι πολύ εκτεθειμένο, πάμε σε διαφημίσεις !"

Δείτε το σχετικό βίντεο:

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

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η κουνιάδα της και αδελφή του Θέμη Σοφού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Ο γνωστός δικηγόρος έχει δύο αδερφές, την Νατάσσα και την Αγγελική οι οποίες λατρεύουν τη νύφη τους. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία καθώς η οικοδέσποινα του Happy Day νιώθει πολύ δεμένη με την οικογένεια του συζύγου της. Μάλιστα η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Αγγελική Σοφού που είναι επίσης δικηγόρος και συνεργάζεται με τον αδερφό της.

Δείτε επίσης: Τρυφερή μανούλα! Η γλυκιά ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιό της που μας "έλιωσε"

Με την αγαπημένη της κουνιάδα πόζαρε, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανέβασε τη φωτογραφία τους στο instagram. Οι δυο τους φορούσαν τα καλά τους καθώς βρέθηκαν σε βάφτιση και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετες.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)


Πηγή