Survivor 5 trailer 6/4: Κανείς δεν το περίμενε αυτό! Η ανακοίνωση του Λιανού τους "παγώνει" όλους – Survivor


Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό 6/4 επεισόδιο του Survivor 5. Μετά την ήττα των Μπλε και στις δυο ασυλίες της εβδομάδας οι εντάσεις είναι πολλές στην παραλία τους. Από την μια ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπορεί να αγωνιστεί και να τους βοηθήσει, από την άλλη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν έχει σταματήσει να μετράει χαμένα παιχνίδια και καβγάδες.


Διαφ.


Λίγο πριν πάει η ομάδα στον στίβο μάχη θα τσακωθούν όλοι μεταξύ τους στην καλύβα με αφορμή την ψηφοφορία. Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι είναι οι: Εμαννουήλ, Παπαδοπούλου, Ανδριώτου. Ο Σπύρος Μαρτίκας θα βρεθεί στο επίκεντρο της “καταιγίδας” και οι τόνοι θα ανέβουν κατά πολύ.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 6/4: Θα γίνει της τρελής! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Όσον αφορά το αγώνισμα θα είναι για ακόμη μια φορά πολύ κουραστικό και η αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ επιτέλους να φάνε. Ο Άρης μάλιστα θα γίνει έξαλλος με τον Εμμανουήλ και την συμπεριφορά του στο αγώνισμα που για ακόμη μια φορά θα χάσει… Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει το παιχνίδι – Δείτε εδώ.

Η ανακοίνωση του Λιανού που θα τους “παγώσει” όλους στο Survivor 5

Το συμβούλιο του νησιού θα είναι εκρηκτικό! Ο Άρης Σοϊλέδης θα κατηγορήσει την Ασημίνα Χατζηγεωργίου πως ενώ εκείνος της συμπεριφέρθηκε πολύ καλά και τη βοηθούσε, εκείνη έκανε κάτι που τον ενόχλησε και δεν περίμενε με τίποτα. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής θα έρθει σε ρήξη με τον κάποτε κολλητό του φίλο Απόστολο Ρουβά.

Όταν φτάσει όμως η ώρα που ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρεί, όλοι θα “παγώσουν” με αυτό που θα συμβεί. Δείτε εδώ ποιος φεύγει.


Πηγή