Υπόθεση Πάτρα: Πώς Προμηθεύτηκε Την Κεταμίνη Ρούλα Πισπιρίγκου


Υπόθεση Πάτρα: Πώς Προμηθεύτηκε Την Κεταμίνη Ρούλα Πισπιρίγκου


Διαφ.


Υπόθεση Πάτρα: Πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο – Όλα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για την δράση της, πώς βρήκε την κεταμίνη, η αναζήτηση έως την Αμερική



Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία που της αποδίδεται, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για την περίπτωση της 9χρονης ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη – Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο η κατηγορούμενη αναζητούσε φαρμακευτικές ουσίες στο διαδίκτυο

Πριν το Πάσχα εκτιμάται πως θα ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Εισαγγελείς εκτιμούν πως η Μαλένα και η Ιριδα είχαν την ίδια τραγική κατάληξη με την Τζωρτζίνα που δολοφονήθηκε από τη μητέρα της με κεταμίνη. Την ίδια στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία που της αποδίδεται, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για την περίπτωση της 9χρονης ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η Αστυνομία ερευνά τις αναζητήσεις που έκανε η μητέρα των τριών κοριτσιών στο διαδίκτυο αφού αυτές ήταν πολλές και διάφορες. Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι οι αστυνομικοί δεν περιμένουν η ίδια να παραδεχθεί ότι έκανε τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο αφού αυτό θα την καταδικάσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. και υπήρχε άτυπη επίσημη παρακολούθηση των συνομιλιών και των αναζητήσεών της στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε προχωρήσει σε αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών μέσα από το διαδίκτυο. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε φτάσει να κάνει αναζητήσεις ακόμα και στις ΗΠΑ για να βρει παρόμοιες ουσίες.


Πηγή