«Έσπασε» τη σιωπή της η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα! Ξέρω το παιδί μου…» (Video) – Ελλάδα


Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα «έσπασε» την σιωπή της. Η μητέρα της μαζί με την μικρή κόρη της Δήμητρα Πισπιρίγκου θα μιλήσει σε λίγη ώρα στο STAR. Απόσπασμα από την συνέντευξη αυτή μεταδόθηκε από τον ALPHA. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα μιλάει η γιαγιά των παιδιών που πέθαναν και στηρίζει απόλυτα την κόρη της.


Διαφ.


Παράλληλα, για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και την ψυχοσύνθεση της μητέρας τους που κρατείται στη ΓΑΔΑ, Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN o ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

Σκέφτεται να αυτοκτονήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Σκέφτεται να αυτοκτονήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου!

«Δεν πιστεύω αυτά που ακούω»

Η μητέρα της είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου» ανέφερε.

«Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί», συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

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

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδιανόητη αντίδραση της για την εισαγγελική έρευνα

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο βρίσκεται μια κρίσιμη πληροφορία, την οποία μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, σύμφωνα με την οποία ο πρώην σύζυγός της Μάνος εργάζεται σε φαρμακαποθήκη της Πάτρας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-live θα φιλοξενήσει συνέντευξη της 33χρονης, που έγινε την προηγούμενη ημέρα από τη σύλληψή της.

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας, όλος αυτός ο κόσμος στο διαδίκτυο, κάναμε αυτή τη σκέψη γιατί υπήρχαν σημάδια, υπήρχαν ενδείξεις. Από τις ενδείξεις, όμως, στις αποδείξεις, ο δρόμος είναι μακρύς και η δουλειά της αστυνομίας και των επιστημόνων ήταν πάρα πολύ δύσκολη γιατί προσπαθούσαν να βρουν στοιχεία για να δέσουν τη μητέρα που όλοι υποψιάζονταν και να βρουν στοιχεία ότι ενδεχομένως να έχει αφαιρέσει τη ζωή της Τζωρτζίνας, ίσως και των άλλων παιδιών.

Όταν έφτασε η μητέρα στη ΓΑΔΑ, άρχισαν οι εμπειρότατοι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών και να της συζητούν, προσπαθούσαν να την κάνουν να ηρεμήσει και να χαλαρώσει ώστε να τους μιλήσει. Θέλω να σας πω λοιπόν, ότι η γυναίκα αυτή ήταν σαν να έδινε συνέντευξη.

Όπως μου μεταφέρουν οι εμπειρότατοι αστυνομικοί, ο τρόπος που τους μιλούσε ήταν σαν να τους έδινε συνέντευξη. Σαν όλες αυτές τις συνεντεύξεις που έδινε στα Μέσα, όλο αυτό το διάστημα.

Η γυναίκα αυτή τους έλεγε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με απόλυτη ψυχραιμία ότι πρέπει να αναζητήσετε αλλού τους υπεύθυνους, εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον θάνατο των παιδιών μου, κάτι άλλο έχει συμβεί. Η αστυνομία πιστεύει πως ό,τι έκανε, το έκανε για τον Μάνο Δασκαλάκη. Όλα έγιναν για έναν άνδρα» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε ότι το μεσημέρι στο T-live θα παρακολουθήσουμε την πρώτη αντίδραση της Ρούλας, όταν πληροφορήθηκε για πρώτη φορά το ενδεχόμενο εισαγγελικής έρευνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Μια αδιανόητη αντίδραση που δεν ξέρω αν έχει ακούσει κανείς και δεν ξέρω αν έχει καταγράψει και κανείς. Θα δείτε μόλις μία ημέρα πριν τη σύλληψή της, τι έλεγε για τα φάρμακα και τις ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της Τζωρτζίνας».


Πηγή