Survivor 5: Λαχτάρα στους Κόκκινους – Τραυματίστηκε και έφυγε με λυγμούς η Ασημίνα – Survivor


Στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/3 παρακουλουθούμε ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα το οποίο να αναδείξει ποια ομάδα θα πάρει τη δεύτερη ασυλία. Σε αυτό το αγωνίσμα πρώτα τα κορίτσια σε δυάδες αντιμετώπίζουν την αντίπλαη ομάδα κουβαλόντα μια πολύ βαριά δοκό. (Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία)


Διαφ.


Ο τραυματισμός της Ασημίνας

Το δύσκολο αυτό αγώνισμα φαίνεται πως έφερε ένα πολύ μικρό τραυματισμό στην Ασημίνα. Η παίκτρια του Survivor έπιασε με λάθος τρόπο την δοκό κκι της γύρισε το νύχι με αποτέλεσμα να της φέρει πολύ πόνο και αίμα στα χέρια της.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 28/3: ΤΙ; Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την Μυριέλλα

Ωστόσο οι συμπαίκτες της ήταν εκεί για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει και αυατόν της τον τραυματισμό.

«Τουλάχιστον τώρα παραδέχεται ότι…» – Η αποκάλυψη του Ανδρέα Ματθαιδάκη για την Ασημίνα

Μια εβδομάδα έχει που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και αποφάσισε να το ρίξει στο καλο φαγητό, μαζί με τον φίλο του Σάββα Κάλφα αλλά και να αποκαλύψει ορισμένα μυστικά και κυριώς για την Ασημίνα. (Δείτε εδώ τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση)

Το βράδυ της Κυριακής 27/3 ο Ανδρέας και ο Σάββας έβλεπαν το νέο επεισόδιο τυο Survivor, τρώγοντας τσουρέκια σοκολάτας με παγωτό. Ο πρώην παίκτης δημοσιέυσε σε story το γεύμα τους γράφοντας: «Τα ονειρευόμασταν και κλαίγαμε bro».

Λίγα μετά λεπτά ο Ανδρέας αποδάσισε να αναφερθεί και στην πρώην συμπαίκτριά του, Ασημίνα, ρίχνοντας σπόντα στον στρατηγικό τρόπο που επέλεγε να παίξει. «Τουλάχιστον τώρα παραδέχεται ότι θα παίξει την ατομική ασυλία –και καλά κάνει-», έγραψε.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μας έλεγε μισή ώρα δεν μπορώ να σηκώσω αυτό το βάρος, θα την πετάξω κλπ και μετά “μάτωνε” να την πάρει (όπως και το κατάφερε την πρώτη)», συνέχισε.


Πηγή